Geçtiğimiz günlerde gerçekleşen Harmantepe Spor Olağan Genel Kurulu sonrasında seçilen yönetim kurulu ilk kez biraraya gelerek görev dağılımını gerçekleştirdi. Yönetim Kurulu üyelerinin tamamına yakınının katıldığı toplantıda oy birliği ile başkanlığa Nihat Yıldız seçildi. 
Toplantı sonrasında Yönetim Kurulu dağılımı ise şu şekilde gerçekleşti.

Başkan : Nihat Yıldız
As Başkan : Ramazan Boz
Başkan Yardımcısı : Şahin Duman 
Genel Sekreter : Nahit Atilla
Sayman : Mehmet Özcan
Genel Kaptan : Hilmi Yaman
Basın Sorumlusu : Hakan Ertürk
Sportif direktör : Murat Kaya
Altyapılardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyeleri : Mehmet Özcan, Ömer Kır, Ayhan Kaya, Yaşar Ayverdi
Kulüp Müdürü : Nevzat Arslankaya
Sosyal Projelerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyeleri : M. Cem Ayyıldız, Nejat Cengiz, İlhan Karadereli, Serdar Türkmen, Nazmi Balkan, İsmail Güdüloğlu, Kenan Özcan, Ekrem Bıyık 

GRUPLAR OLUŞTURULDU

Toplantıda Yönetimi Kurulunun görevlendirmelerinin ardından yeni dönem için çalışma grupları oluşturuldu. Harmantepe Spor Kulübünün çocuklara sportif faaliyetlerin dışında mahalleli ile birlikte sosyal sorumluluk projelerinin de altına imza atması konusunda kararlar alındı. 

MEHMET TAŞ'TAN DESTEK

Harmantepe Merkez Camii ve Kuran Kursu Yapma ve Yaşatma Derneği Başkanı Mehmet Taş Harmantepe Spor Kulübü yönetiminin yanında olduklarını söyledi. Mehmet Taş "Çocuklara karşılık gözetmeksizin hizmet etmek,hayır yapmak anlamına geldiğini düşünüyorum. Harmantepe Spor Kulübü, mahallemizin çocuklarına sportif aktiviteler yaptırarak onları sosyal yaşamın içine sokan ve onları kötü alışkanlıklardan uzak tutan bir konumda yer alıyor. Onların bu çabasını takdirle karşılıyoruz. Bizde mahallemizin ileri gelenleri olarak onları desteklemek ve yardım etmek üzere yanlarında yer alıyoruz" dedi.

'BÜYÜK DEĞİŞİM YAŞIYORUZ'

Harmantepe Spor Kulübü'nün genel kurulunda güven tazeleyen Nihat Yıldız, çalışmalarda önemli değişimler yaşandığını söylemişti. Yıldız, yasal olarak yönetim kurulu sayısında sınır bulunduğunu ama kendilerine destek veren, elini taşın altına koyanların tamamını doğalyönetim kurulu üyesi kabul ettiklerini ifade ederek "Yeni sezonda genişbir kadroyla yola çıkacağız" demişti.

Harmantepe Spor Kulübü kuruluşunun 50. yılında gerçekleştirdiği görkemli genel kurula toplantısında, Nihat Yıldız tüm üyelerin oyunu almıştı. Genel Kurul'da Divan Kurulu Başkanlığı'nı Beşiktaş Belediyesi Spor İşleri Müdürü Gökhan Akyol, yardımcılıklarını ise Mehmet Taş, Nuri Onuk ve Murat Yılmaz yapmış, katipliği ise Murat Saça gerçekleştirmişti.

Takımın 50 yılını özetleyen slayt gösterisi, genel kurul salonunda duygusal anların yaşanmasına yolaçmış, Divan Başkanı Gökhan Akyol, slayt gösterisinin ardından "Burada bir çoğunun içinde benimde bire bir olduğum, video ve fotoğraf grubu beni duygulandırdı. Ancak şunu da belirtmek istiyorum. Bu zamanlarda fotoğraf karelerinin içinde olmak değil,her zaman kulübün yanında olmalıyız. Bu benim düşüncem" diyerek duygularını dile getirdi. 

Genel kurulda güven tazeleyen Başkan Yıldız, geçtiğimiz yıl 6 futbolcuyu profesyonel takımların altyapısına taşıdıklarını kaydederek "Biz sadece kendi şampiyonluklarımızı düşünseydik. Çocuklarımızın yollarını tıkamış olurduk. Amacımız bu çocuklarımızın ulaşabileceği en yüksek noktaya ulaşabilmeleri için yol açmak. Bunun için her türlü fedakarlığı yaptık ve yapmaya devam edeceğiz" dedi.

Hakan Ertürk