Galatasaray-Östersunds maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak?

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi 2. tur ön eleme maçında 2-0 yenildiği Östersunds takımını Ali Sami Yen Spor Kompleksi'nde ağırlıyor. Rövanş maçına mutlak galibiyet parolasıyla çıkacak olan sarı kırmızılılar taraftar desteğine güveniyor. Teknik Direktör Igor Tudor yönetimindeki Galatasaray taraftarları önüne bu sezon ilk kez resmi bir maçta çıkıyor. Peki Galatasaray Östersunds maçı saat kaçta? Galatasaray Östersunds maçı ne zaman hangi kanalda yayınlanacak? Galatasaray Östersunds maçı ile ilgili bilgiler haberimizde.

GALATASARAY - ÖSTERSUNDS MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

UEFA Avrupa Ligi 2. Ön Eleme mücadelesi rövanş maçında Galatasaray, bu akşam İsveç ekibi Östersunds ile mücadele edecek. 20.30'da başlayacak olan mücadele, D-Smart Smart Spor'dan canlı yayınlanacak. Galatasaray - Östersunds maçını yönetecek hakemler belli oldu. UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme rövanş karşılaşmasında Galatasaray - Östersunds maçını Alman hakem Bastian Dankert yönetecek. Dankert'ın yardımcılıklarını yine Alman federasyonundan Mike Pickel ile Rene Rohde yapacak. 

TURU GEÇENİN  MUHTEMEL RAKİBİ

Galatasaray ise 2. ön eleme turunun ilk maçında deplasmanda 2-0 mağlup olduğu İsveç'in Östersunds takımını rövanşta elemesi halinde Azerbaycan'ın Inter Bakü ile Lüksemburg'un Fola Esch takımları arasındaki eşleşmenin galibiyle 3. turda oynayacak. Galatasaray'ın muhtemel rakipleri arasındaki ilk maçı ise ev sahibi Inter Bakü 1-0'lık skorla kazanmıştı.

ÖSTERSUNDS EVİNDE GALİP

Galatasaray'ın UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turundaki rakibi Östersunds, İsveç Birinci Futbol Ligi'nde konuk ettiği Djurgardens'i 2-1 yendi. Puan tablosunun 6. basamağındaki Östersunds, ligin 15. haftasına 5. sırada giren Djurgardens'i ağırladı. Östersunds, Mensah'ın 23 ve Bergqvist'in 50. dakikada attığı gollerle maçı 2-1 kazandı. Önceki 2 haftada yaşadığı puan kayıplarının ardından 3 puan alan Östersunds, 26 puanla 5. sıraya yükseldi.