Ara transfer çalışmalarını çok yoğun bir şekilde sürdüren Galatasaray, Hakan Çalhanoğlu`nun ardından ikinci resmi temasını Emre Mor`la sağladı... Teknik direktör Fatih Terim, Milli Takım`a kazandırdığı genç yıldız bu transferin mutlaka bitirilmesini isterken, yöneticiler Emre`nin menajeriyle masaya oturdu.

GALATASARAY`A GELMEK İSTİYOR

Menajer Bektaş Demirtaş`la yapılan görüşmenin olumlu bir havada geçtiği öğrenildi. Emre Mor`un Fatih Terim`le yeniden çalışmak istediği ve bu nedenle Galatasaray`a gelmeye sıcak baktığı ifade ediliyor.

CENK ERGÜN, İSPANYA YOLCUSU

Galatasaray yönetiminin transfer pazarlığı yapmak için Celta Vigo`dan da randevu aldığı öğrenildi. Cenk Ergün`ün yeni yıl tatilinin ardından İspanya`ya giderek Celta ile masaya oturması bekleniyor.

​CELTA ASLA OPSİYONU VERMEZ!

Alınan bilgilere göre Sarı-Kırmızılılar, Emre Mor`u 1.5 yıllığına kiralamak istiyor. Fakat Celta`nın bu formüle sıcak baksa bile genç yıldızın satın alma opsiyonunu kesinlikle vermeyeceği belirlendi.

12 MAÇTA OYNADI 1 GOL ATTI

Dortmund`tan büyük umutlarla Celta Vigo`ya transfer olan Emre Mor, La Liga ve Kral Kupası`nda 12 maçta oynadı, sadece 1 gol attı.

YÖNETİM BİR TAŞLA İKİ KUŞ VURABİLİR

Galatasaray yönetimi, transferde bir taşla iki kuş vurabilir!.. Emre Mor`un transferi için görüşülen Bektaş Demirtaş aynı zamanda Milan formasını giyen Hakan Çalhanoğlu`nun da menajerliğini yapıyor. Yöneticilerin Demirtaş`la Hakan`ın kulüpteki son durumunu ve transferin maliyetini görüştüğü ifade ediliyor.. (akvim)