G.Saray'da Mayıs ayında yapılacak seçimli genel kurul öncesi tansiyon yükseliyor... Sarı-kırmızılılar'da özellikle son günlerde teknik direktör Igor Tudor üzerinden başlatılan algı operasyonun arkasında çok farklı bir hedef olduğu ortaya çıktı. Alınan bilgilere göre camianın önemli isimlerinden Faruk Süren, Ali Dürüst, Fatih Altaylı ve Abdurrahim Albayrak, seçim için ortak hareket etme kararı aldı.

ASIL HEDEF ÖZBEK!

Bu 4 isim, gizli bir başkan adayı üzerinde uzlaşma sağladı. Bu oluşumun Özbek'i devirmek için Fatih Terim'i koz olarak kullandığı iddia ediliyor. Eleştirilerin hedefinin Tudor değil Özbek olduğu öne sürülüyor.

ÖZBEK HABERDAR

Takım lider olmasına rağmen Tudor üzerinden kopartılan büyük fırtınanın arkasında da bu gizli seçim planının yattığı öğrenildi. Özbek'in de perde arasında yaşanan bu gelişmelerden haberdar olduğu belirlendi.

SÜREN YÖNETİME GİRMEYECEK

Faruk Süren'in yönetim listesinde yer almayacağı, bu oluşuma dışarıdan destek verdiği öğrenildi. Dürüst, Albayrak ve Altaylı ise seçimde Dursun Özbek'in karşısında bizzat yer almanın planını yapıyor. (Takvim)