Arda Turan Galatasaray'a döneceği iddiası İspanya'dan Cadena Ser Radyosu'ndan geldi. Turan'a İngiltere'den beklediği haber gelmedi. Atletico Madrid bon servis bedelini fazla bulduğu için almak istemedi. Bundan sonra milli takımın kaptanının iki yolu var. Bunlardan birincisi kadroya giremeyen oyuncuların forma giydiği Barcelona'nın B takımına giderek 2. Lig'de oynamak ya da Galatasaray'a gelmek. 

GALATASARAYLILAR HEYECANLI

Galatasaraylı taraftarları heyecanlandıracak iddia İspanya'dan Cadena Ser Radyosu'ndan geldi. İspanyollar, Arda Turan'ın Türk Milli Takımı'nın Hırvatistan'la oynayacağı maçın ardından Galatasaray'a imza atacağını duyurdu. Alt ligde mücadele ederek gözden düşmek istemeyen Arda'nın, Ukrayna ve Hırvatistan maçlarına kaptan olarak çıkacağı ardından da Florya'da görkemli bir törenle imza atacağı ifade edildi. Galatasaray, Barcelona ile 2020'ye kadar sözleşmesi bulunan futbolcuyu bir yıllığına kiralayacak.

'YUVANA HOŞ GELDİN'

Arda Turan'ın Galatasaray'a transferinin "Yuvana hoşgeldin büyük kaptan" şeklinde duyurulacağı iddia edildi. Kaptanlığın hiç düşünülmeden Arda'ya verileceği hatta Selçuk İnan'la da bu konunun konuşulduğu ve tecrübeli oyuncunun da "Benden daha eski Galatasaraylı" diyerek bandı vermeye hazır olduğu gelen bilgiler arasında...

Sportif Direktör Cenk Ergün, Sivas maçının ardından transfer ve en önemlisi Arda Turan'la ilgili yaptığı açıklamada, 'Arda Turan konusu tamamen kapanmadı. Bana da sözü var. Bir gün mutlaka Galatasaray'ın formasını giyecek. Ama biz daha çabuk olmasını istiyoruz. Onun da beklentileri var' demişti.(Fotomaç)