Türkiye'nin en büyük spor salonu zinciri Mars Sportif, MAC ve MACFit markaları ile çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Türkiye'nin 11 şehrinde, 6 adet MAC ve 73 adet MACFit ile 200 binden fazla üyeye hizmet eden spor tesisi, Anadolu Yakası'ndaki ilk şubesini Üsküdar'da bulunan Emaar AVM'de gerçekleştirdi. Açılışa katılan basın mensuplarına, spor salonu gezdirildikten sonra, pilates dersi verildi. 

YÜZDE 10'U ÜYEMİZ

Başta İstanbul olmak üzere, İzmir, Bursa, Ankara, Adana, Kocaeli, Antalya, Muğla, Eskişehir ve Sakarya'da şubeleri olan Mars Sportif, önümüzdeki aylarda Mersin ve Samsun'da da ilk şubesini açmayı hedefliyor. 2018 yılı sonuna kadar, kulüp sayısını 90'a çıkarmayı hedefleyen Mars Sportif, kaliteli hizmet anlayışı ile rakiplerine fark atıyor. Türkiye'de 2 milyon kişinin spor salonlarına üyeliği bulunduğunu belirten Mars Sportif CEO'su Bahar Uçarlar, "Bu sayının 200 bini kulüplerimize üye bulunuyor. Bu çok önemli bir rakam ve biz her geçen gün sporcularımızın sayısını yükseltmeyi hedefliyoruz" şeklinde konuştu.

SPOR ARTIK YAŞAM TARZI

Spor salonu sektöründe Mars Sportif kadar yatırım yapan başka bir firma olmadığının altını çizen Uçarlar, "Fitness pazarını domine ediyoruz. Üyelerimizin aynı zamanda spor arkadaşımız olmalarını istiyoruz" dedi. Türkiye'deki yeni kuşağın sporu bir yaşam tarzı olarak benimsediğini belirten Uçarlar, kaliteli ve sağlıklı ekipman ve eğitmenler ile düzenli bir spor keyfi sunduklarını söyledi.

EKSPRESS KONSEPT

Bin 600 metrekare alan üzerine kurulu salon aynı zamanda Nuspa'nın ekspress konseptteki ilk şubesi olan Nuspa Point'in de içinde yer alması ile dikkat çekiyor. Bu özelliği ile, rakipleri arasında hemen fark edilen Mars Sportif, Anadolu Yakası'ndaki ilk şubesini açmanın haklı gururunu yaşıyor.

Avrupa'da 26,6 milyar Euroluk bir büyüklüğe sahip olan fitness pazarı, Türkiye için de büyük önem arz ediyor. 48 ülke arasında, büyüme potansiyeli en yüksek iki pazardan biri olan Türkiye'de fitness sektörünün ölçülebilir büyüklüğünün 3,5 milyar TL'ye ulaştığı biliniyor.

Sibel GÜLERSÖYLER