Real Madrid ile sözleşmesi sona eren başarılı savunmacı Pepe'ye talip olan Beşiktaş, menajer aracılığıyla ünlü futbolcuyla temas kurdu. Pepe'nin siyah beyazlı takıma sıcak bakmasıyla birlikte transferin mutlu sonla biteceği söylentileri hızla yayıldı.

Habertürk’ün haberine göre, imza parası dahil Pepe’ye 8 milyon Euro öneren ancak Portekizli’nin 10 milyon Euro istemesi üzerine ortada bir rakamda anlaşmak için çaba sarf eden başkan Fikret Orman önceki gün yönetici arkadaşları ile bir araya geldi…

‘DENGELER BOZULACAK AMA…’

İkinci başkan Ahmet Nur Çebi, yöneticiler Umut Güner, Şafak Yazıcıoğlu ve Hakan Kalkavan ile görüşen Orman’ın iddialı ifadeler kullandığı ortaya çıktı. Beşiktaş’ın müzesine bir Avrupa kupası getirmek isteyen Orman, ne yapıp edip Pepe’nin transferini bitirmeleri gerektiğini söyledi.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman: “Pepe gibi bir oyuncuyu kaçırmamak lazım. Görüşmeleri belli bir noktaya getirdik. Şartları biraz daha zorlayalım. Takım içindeki dengeler de bozulacak belki ama Pepe gelirse geçen sezon özellikle Avrupa maçlarındaki sıkıntıları tekrar yaşamayız. Marcelo ile yan yana oynarlarsa da inanıyorum ki Şampiyonlar Ligi’nde çok iyi yerlere geliriz, Avrupa Ligi’nde ise şampiyon oluruz” ifadelerini kullandı.

Bunun üzerine yöneticiler, Pepe’nin transferi için gereken her türlü fedakarlığın yapılması yönünde karar aldılar.