Fenerbahçe Cagliari maçı bu akşam saat kaçta, hangi kanalda? Ücretsiz izlenebilecek

Fenerbahçe'nin İtalya Seria A takımı Cagliari ile yapacağı hazırlık maçına saatler kaldı. Fenerbahçe Spor Kulübü, yaptığı açıklama ile hazırlık maçının taraftarlara ücretsiz olduğunu duyurdu. UEFA Avrupa Ligi'nde yoluna devam eden sarı lacivertli takım form tutmak için hazırlık maçlarına devam ediyor. Peki Fenerbahçe Cagliari maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe Cagliari hazırlık maçına ücretsiz girişler nasıl olacak? Fenerbahçe Cagliari maçı şifreli kanalda mı şifresiz kanalda mı? Merak edilen soruların cevapları haberimizde...

FENERBAHÇE CAGLİARİ MAÇI SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Fenerbahçe yeni sezon çalışmaları kapsamında 7 Ağustos Pazartesi günü Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde İtalya Serie A takımlarından Cagliari Calcio ile karşılaşıyor. Maç biletlerinin ücretsiz olduğu Fenerbahçe - Cagliari hazırlık karşılaşması, saat 20.30’da başlayacak ve Smart Spor'dan canlı olarak ekranlara gelecek.

FENERBAHÇE CAGLİARİ MAÇI ÜCRETSİZ!

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi 3. eleme turu rövanş mücadelesinde Avusturya'nın Sturm Graz takımıyla karşılaştığı gecede, Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi tribünlerini büyük bir coşkuyla dolduran 35 bin taraftarına sahada yalnız bırakmadığı için bir jest yaptı. Fenerbahçe kulübü, bir açıklama yaparak taraftarın bu desteğine karşılık, 07 Ağustos Pazartesi günü İtalya Serie A ekiplerinden Cagliari ile yapacağı hazırlık maçının ücretsiz olmasına karar verdiğini söyledi.

MAÇA GİRİŞLER NASIL OLACAK? BİLETLER NEREDEN NASILTEMİN EDİLECEK?

Kombine kart sahibi taraftarların mevcut koltuklarından karşılaşmayı takip edebilecekleri Fenerbahçe - Cagliari maçı için, kombinesi veya bileti olmayan Fenerbahçe logolu Passolig sahibi taraftarlar ise girişlerde görevliler tarafından yönlendirileceklerdir. Bugüne kadar bilet satın alan taraftarların ücretleri de kısa bir süre içerisinde Passolig hesaplarına iade edilecektir. Öte yandan, tribünler dolduğu takdirde stat kapıları kapatılacaktır.