Daha önce de temas kurulan Marouane Fellaini için tekrar harekete geçen siyah beyazlılar, futbolcuya talip olan diğer kulüplerin bir adım önüne geçti. Manchester United'da forma giyen Marouane Fellaini İstanbul’a gelmeye sıcak baktığını Beşiktaş'a iletti. UEFA ile yaptığı Finansal Fair Play anlaşması sezon sonu bitecek olan Beşiktaş kadro planlamasına şimdiden başlamış durumda...

MENAJERİYLE GÖRÜŞME

Öncelikle sözleşmesi sona erecek olan isimlerle ilgilenen Siyah-Beyazlılar gözünü Marouane Fellaini’ye çevirdi. Beşiktaş yönetiminin daha önce de temas kurduğu Belçikalı yıldızın menajeriyle yeni bir görüşme yaptığı ortaya çıktı. Bu görüşmenin olumlu geçtiği belirtildi.

Yönetici Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun menajer Karim Mejjati ile bir araya geldiği öğrenildi. İngiliz basını da birçok kulübün peşinden koştuğu Fellaini’nin transferinde Beşiktaş’ın bir adım önde olduğunu yazdı. 30 yaşındaki futbolcu geçtiğimiz günlerde kulübü M. United’tan gelen yeni sözleşme teklifini geri çevirmiş, bu da ayrılık yorumlarını güçlendirmişti. (Hürriyet)