Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, sözleşmesi feshedilen Wesley Sneijder hakkında, 'Galatasaray tarihinde oyuncular misyonlarını tamamlar, hatıraları olur, kariyer planlaması çerçevesinde ayrılık kaçınılmazdır. Sneijder'in ayrılığı tek taraflı değil. Tudor istemedi de Sneijder'i gönderdiler şekilde gündeme getirmek doğru değil. Sneijder'in ayrılığı büyütüldü' dedi.

"SNEİJDER'İN AYRILMASI ÖNEMLİ BİR OLAYDI"

Yeni transfer Mariano'nun imza töreninde geçtiğimiz günlerde sözleşmesi feshedilen Wesley Sneijder hakkında Dursun Özbek şu ifadeleri kullandı:

"Wesley'in ayrılması önemli bir olaydı. Güzel hizmetler verdi. Bunun için kendisine teşekkür ediyorum. Vedalar hayatın gerçeği. Galatasaray'da güzel hatıraları var, bizim de. Mayıs'ta karşılıklı konuşuldu, detayları hallettik. Galatasaray tarihinde oyuncular misyonlarını tamamlar, hatıraları olur, kariyer planlaması çerçevesinde ayrılık kaçınılmazdır. Sneijder'in ayrılığı tek taraflı değil. Sneijder ile 2 sene önce yapılan sözleşmesinde mevcut olan bir maddeydi 20 milyon euroluk tazminat maddesi. Sözleşme feshinde de o madde o şekilde kaldı. Galatasaray'da teknik direktör şu hakka sahip değildir; 'Ben bunu istemiyorum gönderin' Wesley yıldız, kariyer planı var. Tudor istemedi de Sneijder'i gönderdiler şekilde gündeme getirmek doğru değil. Sneijder'in ayrılığı büyütüldü."