İstanbul Süper amatör lig takımlarından Davutpaşaspor kalesini tecrübeli bir eldiven olan Eyüp Can Durmuşoğlu'na emanet etti. Futbola 2004 yılında Batı Trakya Türklerispor'da başlayan Eyüp Can Durmuşoğlu 2 sezon bu formayı giydikten sonra 2006 yılında 7 yıl formasını giyeceği Beşiktaş A.Ş.'ye transfer oldu. 2012 yılında henüz 18 yaşında iken Bursa temsilcisi Orhangazi Belediyespor ile ilk profesyonel imzasını attı. 

TECRÜBELİ ELDİVEN

Ardından Antalyaspor ve Gaziosmanpaşa Spor ile 2015 yılına kadar devam eden profesyonel futbol yaşamına Dikilitaş ile son verdi. Daha sonra sırasıyla İstanbulspor, Büyükçekmece Belediyespor ve Vefaspor formalarını giyen futbolcu yeni sezonda Davutpaşaspor'un kalesini koruyacak.

ORTA SAHAYA ALATAŞ

Fatih ilçesinin Süper Amatör Lig'deki temsilcisi Davutpaşaspor, geçtiğimi sezon Bölgesel Amatör Lige yükselme başarısı gösteren Beylikdüzüspor'un orta sahasında oynayan tecrübeli futbolcu Hatip Alataş'ı renklerine bağladı. Kocamustafa Paşa Spor'da futbol başlayan tecrübeli oyuncu , amatör olarak Kırklaeli, Tunaspor, Albayrakspor, Dersim, İncili, Feriköy, Yeniköy, Gökçeali, Ortaköy, Zeytinburnu 1957, Osmaniye İstiklal ve son olarak geçen sezon İstanbul Beylikdüzüspor formaları giyerken, profesyonel futbol yaşantısında da 2 sezon 72 Batmnspor, 2 sezon Darıca Gençlerbirliği ve yarım sezon Cerrahpaşa formalarını giydi. Tecrübeli futbolcununTürkiye Kupasında 1, 3.Ligde 14, Bölgesel Amatör Ligde ise 56 maçta 5 golü bulunuyor.

BERKEHAN YUVADA KALDI

Davutpaşaspor genç yaşına rağmen oynadığı futbolla dikkatleri üzerine çeken genç yıldızı Berkehan Tuna ile yeni sezonda da anlaşarak kadroda tuttu. Geçtiğimiz seon Davutpaşaspor'un kadrosuna katmayı başardığı genç yetenek Berkehan Tuna, hem A takım hem de genç takımda kadroda yer alarak sezona damgasını vuran oyuncular arasında yer aldı. Futbol Kocamustafapaşa Spor'da başlayan 1999 doğumlu Berkehan, 5 yıl istikrarlı olarak bu takımın formasını taşıdı daha sonra İstanbul'un profesyonel kulüplerinden Eyüpspor'lu teknik adamların dikkatini çeken oyuncu buraya transfer oldu. Geçiğimiz sezonda da Davutpaşaspor'da forma giyen genç yetenek yeni sezonda da dikkatleriüzerine çekecek gibi görünüyor.

Hakan Ertürk