Ara transfer sezonu kapandı ve şampiyonluk yarışında sezonun ikinci yarısına yara alarak giren Beşiktaş, gidenlerin yerini dolduracak hamleler yapmadı. Beşiktaş'ın yarın ve sonrasındaki karşılaşmalarda göstereceği performans ve sonuçlar, alınan kararların ne kadar doğru olduğunu da ortaya koyacak. Yönetimle ilgili sıkıntılar olduğu gerçek ve ama hiç kimse bunun konuşulmasını istemiyor. Yaşanan örtülü krizi gizlemek için Şenol hoca ile 5 yıllık sözleşme uzatılacağı söylentileri yayılıyor ama henüz resmi bir girişim yok bu konuda. Sezon sonu Beşiktaş taraftarının karşısına ne tür bir manzara çıkacağı da belirsiz.

* * * 

Mayıs ayında yapılacak kongre sebebiyle muazzam bir şekilde belli kişiler tarafından ortam geriliyor. Su bulandırılıyor ve manipülasyona dayalı birçok yalan haber yayılarak camia arasındaki bütünlük bireysel çıkarlara kurban ediliyor. 
Size çok basit ve kafama takılan bazı sorular soracağım değerli okurlar. Son zamanlarda Beşiktaş'ın yarıştan kopmamak için verdiği mücadeleye ihanet eden topçular kimlerdir? Biri dürümcü Tolgay diğeri Quaresma...

* * *

Peki sözde Beşiktaş'ı destekleyen bu taraftar grubu en çok kime destek vermiştir? Quaresma ve Tolgay'a... Peki rakip takımla anlaşmış eski oyuncuna başarı dileyip teşekkür edecek kadar olgun ve geniş olan bu güruh, Beşiktaş'ın zaruri ihtiyacı olan forvet bölgesi için alınan Burak Yılmaz'a bu derece tepki veriyor? Ahlâksızlık derecesine varan hakaretler yağdırmalarının amacı nedir? Çarşı kime karşıdır ve amacı nedir? 
Yazımı bu sorularla bitirirken aklıma gelen son bir sözü sizinle paylaşacağım değerli okurlar. Unutmayın ki "Bir maşası olduğu sürece kimse ateşi çıplak elle tutmaz." 

Hepinize sağlıklı mutlu günler dilerken tek derdimiz olan Beşiktaş üzerinde oynanan oyunların sizi de içine almamasını temenni ederim. 
Kalın sağlıcakla...