A Milli Takımın Makedonya ile oynadığı maç sonrası uçakta gazeteci Bilal Meşe'ye saldıran ve ardından milli formayı bir daha giymeyeceğini açıklayan Arda Turan şok etkisi yaratmıştı. Düzenlediği basın toplantısında ay yıldızlı formayı bıraktığını açıklayan Turan, Slovenya'daki kampta şok etkisi yaşattı. Çünkü en yakın arkadaşları dahi Arda'nın böyle bir karar alacağını beklemiyordu.

ARDA TURAN ARKADAŞLARINI BİLE ŞAŞIRTTI

Bu karar sonrasında Arda Turan, Slovenya'da takım otelinden ayrılmadan önce arkadaşları ile bir araya geldi. İşte o toplantıda Burak Yılmaz sürpriz bir çıkış yaptı.

BURAK YILMAZ: BEN DE BIRAKACAĞIM

Duygusal yoğunlukla birlikte Burak Yılmaz, "Ben de bırakacağım. Sen böyle bir karar aldıysan ben de Milli Takımı bırakıyorum" dedi. Ancak Arda Turan, buna engel oldu.

ARDA: BENİM YAŞADIĞIM BENİ BAĞLAR

Arda, yakın dostu olan Burak'a, "Hayır, benim yaşadığım konu ayrı ve beni bağlar. Bu milli dava ve milli forma. Senden dostun olarak rica ediyorum asla böyle bir şey yapma" ifadelerini kullandı. Burak Yılmaz da duygusal yoğunlukla yaptığı bu çıkışın ardından Arda ile konuştuktan sonra "Haklısın" diyerek bu kararından vazgeçti. (Hürriyet)