Beşiktaş'ta golcü arayışlarını tüm hızıyla sürerken, siyah-beyazlı yönetim rotasını bu kez Alanya'ya çevirdi. Başkan Orman ve yöneticiler İngiltere'de bir çok isimle bir araya gelirken, bir yandan da Şenol Güneş'in de onay verdiği Vagner Love için girişimlerini hızlandırdı. Aytemiz Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu bir televizyon kanalının canlı yayınına bağlanarak Fikret Orman'ın cuma günü kendisinden Love'u istediğini söyledi.

ALANYASPOR SÜRE İSTEDİ 

Başkan Orman'ın bu transfer için Alanya'ya 3 milyon dolar teklif ettiği, Güney ekibinin de düşünmek için süre istediği belirtildi. Eğer Alanyaspor bu teklifi kabul ederse, 33 yaşındaki forvet hafta içinde İstanbul'a gelerek imza atacak. Bu arada siyah-beyazlıların bu transfer için bonservis önerisinin yanı sıra yeni transfer Cyle Larin'i de kiralamak gibi bir seçeneği, Akdeniz temsilcisine sunduğu ifade edildi.

'KENDİNİ İSPATLAMIŞ'

Öte yandan Ahmet Ürkmezgil de, "Love beğendiğim bir oyuncu. Ligi tanıyor, kendini ispatlamış. Love'ın attığı goller, takımına yaptığı katkı ortada" açıklaması yaptı. Dün başkan Hasan Çavuşoğlu ile bir görüşme yapan Love'un da kendisinde gitmek için izin ve kolaylık sağlanmasını istediği ifade edildi. (Fotomaç)

.