Beşiktaş Yönetimi, sıkı pazarlıklar sonrası Portekizli yıldız futbolcu Pepe'yi renklerine bağladı. Kartal'ın yeni transferi Pepe, saat 05:00 sularında İstanbul'a geldi. Siyah-beyazlılar yılın transfer bombasını patlattı, dün Lizbon’da bir araya geldikleri 34 yaşındaki oyuncuyla anlaşma sağladı. Saat 05:00 sularında İstanbul'a gelen Pepe sabah saatlerinde sağlık kontrolünden geçmesinin ardından öğleden sonra iki yıllık sözleşmeye imza atacak.

Kartal'ın yeni transferi Pepe, saat 05:00 sularında İstanbul'a geldi. Beşiktaş taraftarının tezahüratlarla karşıladığı dünyaca ünlü yıldız için sıkı güvenlik önlemi alındı.

Sabaha karşı taraftarların büyük ilgisiyle karşılaşan Pepe, şaşkınlığını gizleyemezken, yıldız futbolcu güvenlik eşliğinde kendisini bekleyen araca doğru yöneldi.

İŞTE PEPE'NİN MALİYETİ

Siyah beyazlılar 2 yıllık sözleşme imzaladıkları Portekizli oyuncuya yıllık 3 milyon 350 bin Euro net ücret verecek. Pepe, 35 maç oynaması halinde 350 bin Euro daha kazanacak...

Beşiktaş'ın şampiyon olması halinde ise Portekizli oyuncu 250 bin Euro'ya prime hak kazanacak. Siyah beyazlılar imza parası olarak da Pepe'ye 3 milyon Euro ödeyecek.

BEŞİKTAŞ PAYLAŞIMI

Portekizli yıldız, anlaşmanın ardından instagram hesabından Vodafone Park fotoğrafını paylaştı ve "Beşiktaş bu sene?" notunudüştü.

Son dakika: Pepe İstanbul'da! İşte maliyeti...

SAĞLIK KONTROLÜNDEN GEÇİP TATİLE ÇIKACAK

Ülkesinin milli takımında Konfederasyon Kupası'nda da forma giyen Pepe, imzayı attıktan sonra tatile çıkacak. Yaklaşık 20 günlük tatilin ardından Portekizli yıldızın İspanya'daki kampa katılıp buradaki hazırlık maçlarında forma giymesi bekleniyor.

Kaynak: Milliyet