UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Beşiktaş kurasını değerlendiren Bayern Münih'in yıldız oyuncusu David Alaba 'Beşiktaş hem geçen sezon hem de bu sezon çok iyi. Takım olarak da çok iyi ve güçlü bir takım. Boşuna Şampiyonlar Ligi’nde bu kadar başarılı olmadılar. Beşiktaş en kolay kura değildi.Vodafone Park’taki atmosferi biliyoruz.' derken Süper Lig'de şampiyonluk yolunda tercihini Galatasaray'dan yana kullanarak 'Türk arkadaşlarım var, Türk mahallesinde büyüdüm. O yüzden de Galatasaray taraftarı oldum. Galatasaray’ın şampiyon olmasını istiyorum.' dedi.   Beyaz Tv'deki Derin Futbol programına telefon bağlantısıyla katılan Alaba, çarpıcı ifadeler kullandı.

'VODAFONE PARK'TAKİ ATMOSFERİ BİLİYORUZ'

David Alaba'nın açıklamaları şu şekilde:

Bu kuradan dolayı mutluyuz. Beşiktaş çok önemli bir rakip. Geçen sezon nasıl performans gösterdiklerini biliyoruz. Leipzig maçında gösterdikleri performansı da biliyoruz. Beşiktaş ile eşleşmekten çok memnunuz. Vodafone Park’taki atmosferi biliyoruz. Ama bu maçlara hazırlık aşaması o zaman başlayacak. Vodafone Park’taki gürültüyü biliyoruz. 

'EN KOLAY KURA DEĞİLDİ' 

Beşiktaş hem geçen sezon hem de bu sezon çok iyi. Takım olarak da çok iyi ve güçlü bir takım. Boşuna Şampiyonlar Ligi’nde bu kadar başarılı olmadılar. Beşiktaş en kolay kura değildi.

'VELİ VE BABEL İLE KONUŞTUK' 

Veli Kavlak’ı uzun yıllardır tanıyorum. Birlikte de oynadık. Ryan Babel de çok iyi arkadaşım. Hoffenheim’dan tanışıyoruz. Veli ve Babel ile maç hakkında konuştuk. Açıkçası çok normal görüşmelerdi. Yakın zamanda bir araya geleceğimizi konuştuk. 

ADRİANO VE QUARESMA AÇIKLAMASI

Adriano çok ünlü bir futbolcu. Barcelona’da çok önemli işler yaptı. Önemli bir oyuncu. Quaresma da çok büyük bir futbolcu. Ama hiç kimseden korktuğumu söyleyemem.

'ŞAMPİYONLAR LİGİ HER ZAMAN SÜRPRİZLERE AÇIKTIR' 

Ne kadar şanslıyız bilmiyorum. Kendimize bakıyoruz. Beşiktaş güçlü bir rakip. Kolay bir rakip değil. Beşiktaş maçına zamanı geldiğinde konsantre olmak istiyoruz. Elbette yenmek için sahaya çıkacağız. Şampiyonlar Ligi her zaman sürprizlere açıktır. Bizim görevimiz konsantre olmak. Beşiktaş finale kadar gider mi? Bunu hiç düşünmedik.

'TÜRK ARKADAŞLARIM KURADAN MUTLULAR'

Bize çok fazla telefon geldi. Türk arkadaşlarım da kuradan mutlular. Beni arayanlar oldu. Beşiktaşlı taraftarlara mesajım var. Onlarla karşılaşacağımız için çok mutlu olduğumuzu söyleyebilirim.

TERCİHİNİ GALATASARAY'DAN YANA KULLANDI

Türk arkadaşlarım var, Türk mahallesinde büyüdüm. O yüzden de Galatasaray taraftarı oldum. Galatasaray’ın şampiyon olmasını istiyorum. Transferi hiç düşünmedim. Söz konusu olmadı. Şu an için durum bu. (Fanatik)