15 Temmuz hain FETÖ darbe girişimi sonrasında millet sokaklarda demokrasi nöbeti tutmaya devam ediyor. Türk milleti bu hain saldırıya karşı birlik, beraberlik ve kardeşlik içerisinde tek vücut olarak göğüs geriyor. 15 Temmuz gecesi ve sonrasında " Söz konusu vatansa gerisi teferruattır" sözünün ne anlama geldiğini bu aziz millet dosta düşmana gösteriyor.

Bu durumdan rahatsız olanlar geçmişte olduğu gibi rahatsız olmaya devam edecektir. 15 Temmuz gecesi ve sonrasında yaşadıklarımız şunu gösterdi ki Türk milletini ve devletini tarihten silmek isteyen düşmanlar bir kez daha hayal kırıklığına uğramıştır. Şehitlerimiz ve gazilerimiz sayesinde Çanakkale destanı ve kurtuluş savaşını yeniden yaşadık. Bundan sonra fikirler ayrı olsa da ortak noktada birleşmeye devam etmeliyiz. " Söz konusu vatansa gerisi teferruattır sözünü" ebediyete kadar yaşatmalıyız.

Demokrasiye darbe vurulmak istenen o karanlık geceden bu yana eline Türk bayrağını alan sokaklara çıkıyor, gencinden, yaşlısına herkes "Ölürüm Türkiyem" türküsünü söylüyor. Bu vesileyle bu değerli eserin söz yazarı rahmetli Dilaver Cebeci hocamıza Allah'tan rahmet diliyorum. Bu güzel sözleri muhteşem yorumlayan Mustafa Yıldızdoğan'a da selamlar olsun. " Ölürüm Türkiyem" kalbi vatan millet sevgisi ile atan herkesin türküsüdür bundan sonrada öyle olmaya devam edecektir.

Teröre karşı tek vücut olalım...

PKK/FETÖ terör örgütleri Türk Milletinin birliğini ve beraberliği bozmaya yönelik eylemlerine devam edecektir. Dış destekçileri ile birlik olup ülkemizde bir iç savaş çıkarma hesaplarından vazgeçmeyeceklerdir. Devlet ve millet birlikte bu hainlere karşı mücadele etmeye devam etmeliyiz. 15 Temmuz'da silkelenip kendine gelen Türk Milleti inşallah yeniden dünya sahnesindeki yerini alacaktır. İslam sancaktarı kimliğiyle Türk dünyasına, İslam alemine ve tüm dünyaya adaleti, huzuru ve barışı getirecektir.

15 Temmuz'da gerçekleşen hain saldırıdan bu yana demokrasi şehitlerimizi sokaklarda anmaya devam ediyoruz. İstanbul'da olayların en şiddetli cereyan ettiği Boğaziçi köprüsüne düzenlenen yürüyüş ve köprü girişinde şehitlerimiz için okunan Kur-anı Kerim muhteşem bir organizasyondu. Ardından taksimde gerçekleşen demokrasi mitingi farklılıklara rağmen Türk bayrağı ve Atatürk posterleriyle birliği yansıtıyordu. 4 Ağustos Perşembe ( dün ) aynı görüntüleri İzmir Gündoğdu meydanında gördük.

15 Temmuz'da Cumhuriyet tarihinin en hain saldırısına maruz kaldık. TBMM bombalandı, Genel Kurmay Başkanlığı bombalandı, milletin üzerine bombalar ve kurşunlar yağdı. 239 şehit verdik gazilerimiz oldu. Şehitlerimize Allah'tan rahmet ve gazilerimize de acil şifalar diliyorum. Bu olay Türk Milletinin yeniden kenetlenmesine birlik ve beraberliğimize kastedenlere karşı tek vücut olmamıza vesile oldu. Ne diyelim her şerden bir hayır doğar inşallah bundan sonra bu birlikteliğimiz devam eder.

7 Ağustos Pazar günü demokrasi nöbeti Yenikapı'da düzenlenecek demokrasi ve şehitler mitingi ile sona erecek. Pazar günü " Söz konusu vatansa gerisi teferruattır" diyen milyonlar Yenikapı meydanında bir araya gelecek. Fikirler ayrı olsa da gönüller bir olacak Türk Milletinin birliği, beraberliği ve kardeşliğine göz diken hainlere hep birlikte cevap vereceğiz. 7 Ağustos'ta demokrasi nöbetleri sona erecek 8 Ağustos sabahına inşallah huzurlu bir şekilde uyanacağız işlerimize gideceğiz. Ancak " Su uyur düşman uyumaz " ata sözünü hiç unutmayacağız Türk Milletinin birliği ve beraberliği için uyumayacağız gözümüz açık nöbete devam edeceğiz...