Özellikle ünlü kadınlarımız işlerinin dışında özel hayatları ile sevenleri tarafından çok daha fazla ilgi çekiyor. Bu yüzden bu hafta ki yazımı bunun üzerine yazmak istedim.

Hande Ataizi bu hafta evinde çektiği bir fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaştı. Resminin altına “fasulyeleri ısladım yerleri sildim aplaaaaa" notunu düşerek espri yapmayı da ihmal etmedi. Sanatçı karantina döneminde genelde ev hallerini paylaşmayan Ataizi’nin sevenleri tarafından “ev hallerini paylaşmak istemiyor” yorumları yapılmıştı. Bu paylaşımı ile güzel oyuncu böyle bir şeyin olmadığını gösterdi.

Karantina altından çıkıp, tatil moduna geçen başarılı kadın oyuncumuz öyle bir geçer zaman ki dizisiyle yıldızı parlayan oyuncu Nilperi Şahinkaya son dönemde Kerem Bürsin ile girdiği polemikle gündeme gelmişti. Genç oyuncu havuzdan paylaştığı fotoğrafla dikkatleri üzerine çekti ve bir anda en çok konuşulan isim oldu. Güzelliği ve düzgün fiziğiyle sevenlerini büyüleyen oyuncumuza iyi tatiller dileriz.

Anne adayı dokuz aylık hamile Cansu Tosun, kaldığı otelin bahçesinde güneşlendi. Bu anları sosyal medyadan takipçileriyle paylaşan oyuncu, "d vitamini almak lazım" notunu düştü. Kendisi gibi oyuncu Erkan Kolçak Köstendil  ile mutlu bir evlilik sürdüren oyuncu Cansu Tosun, karnı burnunda pozlarını sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştığı fotoğraflarla da büyük bir beğeni kazanıyor. Biz de güzel oyuncumuza “Allah tamamına erdirsin” der, evlatlarını sağlıklı bir şekilde kucaklarına almalarını dileriz.

Sıradaki ismimiz son dönemde başından geçen ve olaylı biten evliliği ile magazin gündeminde yer alan Burcu Esmersoy!

Güzel ünlümüz sosyal medyayı belki de en çok kullananlardan… bu hafta güzel oyuncumuz sosyal medya üzerinden sportif bir paylaşım yaptı. Burcu Esmersoy'un sosyal medyaya damga vuran bu paylaşımıyla spora ne kadar düşkün olduğunu sevenlerine bir kez daha gösterdi. Sevenleri tarafından yapılan yorumlarda güzelliğini ve düzgün fiziğini spora borçlu olduğu sıklıkla belirtildi.

Oyuncu Demet Evgar'ı evinin bahçesinde dinlenirken bir arı tarafından sokuldu. Sanatçının dudağı çok fena şisti. Sanatçının dudağını görenler gözlerine inanamadı. Doktorlar Evgar’ın “nefes almasını engellemeyebilir. Ancak, kendisini alerjik reaksiyonu varsa risk altında" diye söylediler. Görünmez kaza dedikleri bu olsa diye düşünüyorum. Bizde kendisine çok geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

Haftaya magazin gündeminde buluşmak üzere,

Sevgi ve hoş görü ile kalın…