Kibariye'nin 18 yıllık eşi Ali Küçükbalçık geçen hafta iki genç kadınla bir gece kulübünde görüntülenmişti.  Hüsnü Şenlendirici ve Hakan Altun ikilisini dinlemeye gelen Küçükbalçık ve arkadaşları mekanın içinde muhabirlerin olduğunu öğrenince paniklemişti. Küçükbalçık, görevlileri oturduğu masa etrafına dizerek görüntü alınmasını engellemeye çalışmış başarılı olamayınca sinirlenerek mekan görevlileriyle tartışmıştı. Bu hafta Kibariye ve eşi Ali Bey el ele magazincilerle sohbet etti. Kibariye o bayanları tanıdığını ve "erkektir gezecek tabi" diyerek eşinin yanında oldu. Kibariye'nin eşi geçtiğimiz yıllarda buna benzeyen bir olay daha yaşamış, yine objektiflere yakalanmıştı. O zaman Ali Bey'in yanımdaki bayanlar madem tanıdık, madem sorun yok, o zaman görüntü almaya çalışan magazinci arkadaşlarla neden tartışıyorsun? Buna engel olamayan mekan görevlilerine neden kızıyorsun!?

Vallahi ne yalan söyleyeyim uzun zamandır burnuma kötü kokular geliyor. Kibariye daha önceki eşi tarafından da aldatılmıştı. Ben her nedense  Ali Bey'e güvenemiyorum. Bence Kibariye de fazla güvenmesin! Zaten yakında neyin ne olduğunu yani gerçekleri duyarız.

Geçen hafta Beşiktaş'ın gözde futbolcusu Caner Erkin ve eski eşi Asena Atalay'ı yazmış, Caner Erkin başarılı oyuncu Şükran Ovalı ile evlendikten sonra eski eş Asena Atalay'ın bu evliliğin üzerinde karabulut gibi gezeceğinden bahsetmiştim. İlk patlak Asena Atalay'ın Caner'e haciz davası açması ile başladı. Caner ilk başlarda sessiz kalmayı tercih etti ama daha fazla dayanamayarak bu hafta geç saatlerde İnstagram hesabı üzerinden çok sert bir cevap mesajı yayınladı.  Caner mesajında, Asena Atalay'ın evlilik birliği sırasında 3. kişilerle birlikte olduğu halde oğlunun zarar görmemesi için hukuki haklarını kullanmadığını belirtti ve "Üzülerek ifade ediyorum ki oğlum Çınar, akıl sağlığından yoksun, kendi menfaat ve çıkarlarını ön planda tutan ve bunun için sınır tanımayan, annelik bilincinden tamamen uzak bir anneye sahip" dedi. Açılan icra davası için de  "Asena Atalay'ın hakkımda oğlum Çınar'ın masraflarını ödemediğim gerekçesiyle icra takibi yaptığını öğrendim. Bu tamamen yalandır." diyerek açıklama getirdi.  Bence de yalan! Çünkü Caner Erkin bunu yapacak biri değil. Bu arada  evliyken başka erkeklerle görünen Asena Atalay'ın gerçekleri de bugün Caner Erkin'in sosyal medyadan verdiği cevapla ortaya çıkmış oldu.  "3. kişilerle birlikte olduğu halde oğlumun zarar görmemesi için hukuki haklarımı kullanmadım" cümlesi çok şey anlatıyor.

Caner Erkin ve eski eş Asena Atalay'ın sorunları 2017 yılında da devam edecek gibi.

Bu hafta çok eskilerde kalan bir yöntem gözüme çarptı. Bundan yaklaşık 15-20 yıl önce ünlü olmak isteyen biri ünlü olmak için çok şöhretli birine  ekrandan sataşır  ve kendine PR yapardı. Bu yöntem o yıllarda çok etkiliydi. Örneğin Gülben Ergen- Hülya Avşar'a, Petek Dinçöz- Gülben Ergen'e laf atardı. Ve  bu isimler gibi daha da örnek verebileceğim bir çok isim vardı.

Yakın zamana kadar kadar bu sistem artık pek iş yapmaz  ve kullanılmaz olmuştu. Ama Esra Sönmezer diye  bir kızcağız bu hafta bu yöntemi uyguladı. Gerçi dönem dönem bunu hep yaptı. Hırslı kız! hiç vaz geçmiyor. Nihayetinde en son denemesinde başarılı oldu ve tuttu. Nasrettin Hoca misali "göl ya maya tutarsa" ! Esra Sönmezer'in mayası doğru zamanda doğru hamle yapmasıyla şimdilik tuttu. Maya tutan konuyu merak edenler için isterseniz biraz açalım!

Esra Sönmezer, Gülben Ergen'in eski eşi Mustafa Erdoğan'ın kendisine 3 yıldır sürekli mesaj gönderdiğini iddia etti. Vah vah vah!!! diyesim geldi.  Bu durum hanımefendiye çok sıkıntı yaratmış! Vallahi  Mustafa Erdoğan'ın da  Gülben Ergen'inde hem iyi hem de yeri geldiğinden en hassas, yerden yere vuran haberlerini yapan biri olarak şu an da kimseyi korumuyorum. Ama Esra Sönmezer hanımın bu tatlı su kurnazlığı durumdan kendine vazife çıkartmasını da çok komik ve bir o kadar basit buldum. Eminim bütün magazinci ve magazinden yakinen ilgilenen okuyucular ve seyircide benim gibi komik ve basit bulmuştur.

İşte bundan dolayı böyle isimler bir arpa boyu yol alamıyorlar. Bu tarz konuları takip edip " evet işte şimdi benim zamanım" deyip kendilerini ortaya atıyorlar.

Ne diyeyim eminim Sizler de benim gibi gülüyorsunuzdur!...

Sevgi ve hoşgörü ile kalın