Kolombiyalı şarkıcı Shakira, bu hafta içi İstanbul da 30 bin hayranını verdiği komser ile coşturdu. Sahneye  ilk çıkışında Türkçe "Merhaba Türkiye" diyerek konserine başlayan şarkıcı "Sizi tekrar gördüğüm için çok mutluyum" dedi.

12 Grammy ödüllü şarkıcı Shakira, 'El Dorado' isimli dünya turnesi kapsamında İstanbul'da sahne aldı. Shakira hayranları konser alanına akın ettiler. Konsere gelenler arasında magazin dünyasının ünlü isimleri de vardı.  Aylardır bir arada görüntü vermeyen, bu yüzden ayrıldıklarına dair haberler çıkan Kenan Doğulu ve Beren Saat, Shakira konserine el ele gelerek bütün dedikodulara cevap vermiş oldular. Anlayacağınız Shakira konseri sayesinde herkesin merak ettiği Kenan Doğulu & Beren Saat çiftinin "boşanıyorlar mı?" haberleri de son buldu.

Konsere gelen ünlü çift sadece Doğulu çifti değildi. Son yıllarda yıldızı parlayan Ali Sunal da konseri eşi Nazlı Kurbanzade'yle birlikte izledi. Sunal çiftinden hemen sonra objektiflere Hande Doğandemir ile Demet Özdemir takıldı. Bu iki kafadar başarılı oyuncu konser sırasında  selfie çekip sosyal medyaya yüklemeyi de ihmal etmediler.

Shakira'nın muhteşem sahne performansını izlemeye gelenler arasında Suzan Kardeş, Arzu Sabancı, Hakan Sabancı, Hacı Sabancı-Nazlı Kayı, Demet Sabancı Çetindoğan, Sinan Akçıl, Ezgi Mola, Selçuk Yöntem, Seçkin-Demet Özdemir, Buğra Gülsoy, Aleyna Tilki, Yonca Evcimik, Deniz Akkaya, Betül Demir, Emre Karayel, Ferhat Göçer - Ömür Gedik, Burcu Güneş gibi ünlü isimler vardı.  Dünyaca ünlü sanatçı Shakira nın birbirinden güzel şarkıları ve sanatçının muhteşem dansları ile çoştular.

Shakira Türkiye'ye daha önce 2002 ve 2007 yıllarında iki kere gelmişti o zamanda sanatçıya ünlüler dünyasından ilgi çok büyüktü. Aradan geçen bunca yıldan sonra Shakira sanki ülkemizde ilk kez konser veriyormuş gibi bir ilgi ile izlendi. Alan hınca hınç Shakira hayranları ile doldu taştı.

Ünlülerin ve halkın konsere ilgisi büyük olunca ister istemez alınan güvenlik önlemleri de hat safhadaydı. 2000'e yakın polis ve özel güvenlik görevlisi Shakira konseri için görev yerlerindelerdi. Güvenlik önlemleri üst düzeyde tutulup, stadın çevresi trafiğe kapatıldı.

Konser bittikten sonra Shakira bütün izleyenler tarafından tam not aldı. O gerçekten bir dünya starı. Sahnede şarkı söylerken aynı zamanda dansları ile herkesi kendini hayran bıraktı. Ülkemizde bir iki sanatçımız var ki o isimleri sizde tahmin edebiliyorsunuzdur. Shakira' yı izlerken onların Shakira' nın yanında ne kadar yapmacık ve kötü taklit olduklarını gördüm. Bu yüzden zaten uzun ömürlü olamıyorlar. Boşuna dememişler "taklitler aslını yaşatır". Gerçekten bir kere daha bu lafın ne kadar doğru olduğunu teyit etmiş oldum.

Bizim ülkemizden neden böylesi dünya starı çıkmıyor diye kendi kendime hayıflanmadım değil. Birbirleriyle didişmekten bu gidişle pek göremeyeceğiz gibi...

Sevgi ve hoşgörü ile kalın.