Yıllardır TV ekranlarında evlilik programları, gündüz kuşağının renkli programları oldu. Bu renkli evlilik programları son haftalarda rengini kaybetmeye başladı.

Bana göre genel olarak bu tarz programlar, toplumumuzun gerçek anlamda ahlak yapısını bozan, seviyeden uzak yapımlar. Bazı arkadaşlarım bu evlilik programlarını eğlenmek için izlediklerini söylüyorlar. Birbirinden ilginç tipler, birbirinden komik diyaloglarla gerçekten eğlenebiliyorsunuz. Tabi bu şekilde izliyorsanız! Ama ne yazık ki bu programlar gerçekten bir amacı olmayan en çok izlenen programlar arasında. Bugünlerde zaten saçma olan bu programlara bir saçmalıkta sunucularının birbirlerine girmesi eklendi. Zuhal Topal, Seda Sayan birbirine girdi, ardından da Esra Erol da bu tartışmalara dahil oldu.

ATV ekranlarının sevilen sunucusu Esra Erol, Zuhal Topal ve ekibinin oyunlarını canlı yayında yüzlerine vurdu. Her türlü iftira ve karalama kampanyasına karşı sessizliğini koruyan Esra Erol da daha fazla dayanamayarak bu kareye girdi.

"Zuhal Topal ve kocası beni silme olayına dahillerdir. Eski yapımcılarım Zeynep - Onur Peker ile Zuhal Topal beni bitirmeye çalışıyor. Sürekli bel altı çalışması yapıyorlar. Bu bel altı çalışmasının sebebi de Zuhal Topal'a yayın başında söylenen bu sene ATV'yi geçtikten sonra bu program kalkacak. Ben bugüne kadar sustum. Hukuk önünde süreci atlatacağım dedim fakat olay çok değişti. Zekeriya Atak şehitlerle ilgili olayda güya Seda Abla Zuhal Topal'ın programını karıştır demiş. Burada dava bu beyefendi bunları söyledikten sonra Zuhal Topal'ın hayat devam ediyor çalın oynayın demesidir. Ardından sahte nikah skandalı oldu. Şoförü sahte nikah memuru olarak ben mi çıkarttım? İkincisi Serpil Örümcer davası. O zaman da yine çıktılar biz çok başarılıyız bunlar rakip programlar tarafından yapılıyor. Serpil Örümcer'i programa ben mi çıkarttım. Karşısına çıkan beyefendiyi sonra evli olduğu çıkmış o beyefendiyi ben mi çıkarttım? Serpil Örümcer'e ev verdik! dediniz o evi vermemişsiniz, o evi de ben mi aldım? Elinizden Seda Sayan mı aldı? Kim yaptı ? biz mi yaptık? Bir de hamile olayı var. Onlara göre her şeyi rakip programlar yapıyor. Ben 10 yıldır bu programı yapıyorum. Benim programımda bir olay yaşanmışsa bunu rakip programlara atmam, çıkar seyircimden özür dilerim, hiç kimseyi suçlamam." diye bir açıklama yaptı.

Aslında bu açıklamalarla Esra Erol safını Seda Sayan tarafında olduğunu gösterdi.

Aslında kim haklı kim haksız! Kim doğru söylüyor, kim yalan! bilemem... Ama tek bildiğim programlarında insanların birbirine girmelerini, şimdilerde ise sunucularını da kendi aralarında görmeye başladık.

Bu yaşananlara acaba kanal yetkilileri nasıl bir önlem alacak? Bu kavga nereye bağlanacak çok merak ediyorum!

Sevgi ve hoşgörü ile kalın