Bu hafta başta Türkiye de olmak üzere dünyanın her yerinde 14 Şubat Sevgililer Günü kutlandı.

Açıkçası bugün  maddi bir tuzaktan başka bir şey değil bence. Bana göre deliye nasıl her gün bayramsa sevgili olan birbirine  gerçekten aşık olanlara da her gün sevgililer günüdür. Bunun için özel bir gün yapmak bana anlamsız geliyor.Neyse ben böyle düşünüyorum ama benim gibi düşünmeyen bazı ünlülerimiz 14 Şubat sevgililer günü neler yaptılar bir göz atalım.

14 Şubat'ı  kutlamak için gittikleri mekanda hayatının teklifini alan Tuğba Beyazoğlu, büyük bir şaşkınlık yaşadı. Gözyaşlarına boğulan ve Rüzgar Erkoçlar'a 'evet' yanıtını veren Tuğba Beyazoğlu, yaşadıklarını Instagram'da anlattı: "Sonsuza kadar evet! Oysa ki öylesine gitmiştik... Mekanda Sevgililer Günü nedeniyle karikatürist vardı. Masamızın ayarlanmasını beklediğimiz anda, vakit doldururken 'kendimizi çizdirelim' dedik. Aslında her şey planmış... Her şey ayarlanmış... Önümde duran tv ekranında 'HEY!' dedi adam ve başladı... Ağladım durdum. İzlerken yok oldum. O an anladım ve kağıda 'evet' yazdım..." Romantik teklifin sahibi Rüzgar Erkoçlar ise duygularını şöyle dile getirdi:

"Gözlerimi bir kez açtın, bundan sonra da seninle kapamak istiyorum. Emeği geçen herkese, yanımızda olan arayıp soran herkese teşekkürler... Bana 'evet' dedi."

Birde sosyal medya instagram platforumdan 14 Şubat sevgililer günü mesajlarını kısa kısa paylaşan ünlülerimiz vardı.

Oyuncu Murat Yıldırım ile eşi İmane Elbani, Sevgililer Günü'nü kutlamak için yolculuğa çıktı. Elbani, Instagram'dan paylaştığı fotoğrafta "Aşkımla el ele cennete uçuyorum" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a "evleneceğim" diye söz veren Alişan, Sevgililer Günü'ne özel pozunu paylaşıp 'Yine bir 14 Şubat ve ben' notunu düştü.

Sinem Kobal, eşi Kenan İmirzalıoğlu'yla fotoğrafını Instagram'dan paylaşarak altına kalp ifadesi koydu.

Gamze Topuz "Sen oradan bi canım dersin, benim kalbim kaburgamın altına sığmaz burada..."

Demet Kutluay eşi İbrahim Kutluay dan boşanma kararı aldıktan sonra iki çocugunu yanına alıp gerçek sevgilim çocuklarım dercesine  "Günaydın. Sevgililer Günü'nüz kutlu olsun" mesajı paylaştı..

Eşinden ayrılan yeşil sahaların ünlülerinden Burak Yılmaz' da aynı Demet Kutluay gibi çocuğu ile bir resim paylaşıp "Sevgililer gününüz kutlu olsun"  paylaşımı yaptı.

Bugünü yalnız geçiren bir başka ünlü ise Gülben Ergen oldu.  Sevgililer Günü'nde yalnız olacaklara 'Esasen' şarkısını paylaştı ve "Şarkılar varken yalnızlık olmaz kiiii" notunu ekledi.  Oysa onunda "gerçek sevgilim çocuklarım" mesajını vermesi yada kendi çocukları ile beraber Çocuklar Gülsün projesindeki çocuklarla çekilmiş bir fotoğraf  paylaşarak altına da " işte gerçek sevgi" gibi bir mesaj yayınlaması ne güzel olurdu değil mi?

Hep sevgi ve hoşgörü ile kalın