Öncelikle bugün anneler günü başta kendi annem olmak üzere tüm annelerin anneler gününü kutlar ellerinden öperim eli öpülesi annelerin.

Bu hafta konumuz aşk ve aşıklar olsun istedim. Öncelikle evlilik yolunda olan ama seçim engeline takılan bir çiftimiz ile başlıyorum.

Uzun süredir birlikte olan oyuncu Öykü Karayel ve şarkıcı Can Bonomo, 23 Haziran'da gerçekleşecek düğünlerini seçim nedeniyle iptal ederek Temmuz ayına erteledi.

Ünlü çift, Aya Yorgi Koyu'nda 300 davetlinin katılacağı düğün tarihini Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimleriyle nedeniyle 14 Temmuz'a erteledi. Düğüne ünlü isimlerin katılması beklenirken, akşam yemeğinin ardından mekanda after parti verileceği iddia edildi. Sabah saat 04:00'e kadar sürecek partide ayrıca Can Bonomo için bir sahne kurulacağı ve damat olarak şarkı söyleyeceği ileri sürüldü. Bu gecikme umarım başka aksiliklerin yaşanmasına sebep olmaz.

Şimdide beni bile şaşırtan bir aşk ile devam edelim.

Geçtiğimiz ay objektiflere yakalanınca panikleyen Cansel Elçin ile kendisi gibi oyuncu olan Zeynep Tuğçe Bayat, önceki akşam bir davette ilişkilerini ilan etti.

Cansel Elçin, boşandıktan 5 ay sonra kendisinden 16 yaş küçük Zeynep Tuğçe Bayat'la yeni bir aşka yelken açtı.

27 yaşındaki Bayat ile objektiflere poz veren Cansel Elçin, soruları yanıtsız bıraktı. Güzel oyuncunun mutluluğu ise yüzüne yansımıştı. Zeynep Tuğçe Bayat'ı yakınen tanırım,  dünya tatlısı, yüzü gibi kalbide tertemiz biridir. Son derece eğitimli ve birden fazla yabancı dil bilen iyi aile terbiyesine sahiptir.

Son olarak özellikle kendinden daha gençleri seven ama evliliklerinde bir türlü istediği mutluluğu bulamayan bir sanatçımızı yazıyorum. 49 yaşındaki Rafet El Roman, kalbini kendisinden 20 yaş küçük Mine isimli bir güzele kaptırmış.

Çalkantılı aşk hayatıyla sık sık gündeme gelen Rafet El Roman, şu sıralar zamanının büyük bir kısmını yeni sevgilisine ayırıyor.  İkilinin "aşk" fotoğrafları ise gündeme bomba gibi düşecek cinsten...  Genç sevgili, Instagram hesabından sık sık Rafet El Roman'la birlikte fotoğraf ve video paylaşımı yapıyor. Bakalım ünlü sanatçı bu sefer uzun süreli mutluluğu yakalayabilecek mi?!

Sevgi ve hoşgörü ile kalın.