Bu hafta magazin köşemde yine birbirinden ilginç ve çok konuşulan konular var.

Ünlü sanatçı Seda Sayan'ın yakın zamanda yaşadığı ayrılıktan sonra bu sıralar soğuk rüzgârlar esmeye devam ediyor. Sanatçının bu hafta içi yayınlanan bir programda yaptığı açıklama sonrasında ayrıldığı sevgilisi Erkan Çelik' ten tepki geldi. Seda Sayan' a kilo vermesi ile ilgili bir soru sorulunca sanatçı "Kilo verdiğim olayı yalan. Ben bir ilişkiyi noktalarsam bende geri dönüş olmaz. Dostça yollarımızı ayırdık ama, iş ilişkimiz sürüyor"dedi. Eski sevgili Erkan Çelik bu açıklama üzerinden çok geçmeden tepkisini göstererek "Ne ilişkimiz, ne de dostluğumuz kalmamıştır" açıklamasında bulundu. Seda Sayan, eski sevgilisinin bu açıklamasından sonra olabilecek tüm köprüleri attı. İki taraf arasında esen bu soğuk rüzgâr acaba ılınır mı?

Bu hafta asıl çok konuşulacak bir magazin bombası var. Bence bu bomba daha çok gündemde konuşulacak türden!!!

Bu magazin bombası iki ünlü oyuncu Sarp Levendoğlu ve Birce Akalay ile ilgili. İkilinin 2,5 yıl süren evliliklerinin Ocak ayında ihanet yüzünden bittiği iddia edilmişti ve Levendoğlu'nun eşini, ortak arkadaşları Derya Şensoy'la aldattığı öne sürülmüştü. Birce Akalay da geçen günlerde verdiği bir röportajda, evliliğinin bitme nedenleri arasında ihanetin de olduğunu itiraf etmişti.

Son yaşanan gelişmeler ise kafaları fena halde karıştırdı. 3 ay önce boşanan Birce Akalay'ın balet Can Tunalı'yla aşk yaşadığı söylentileri çıktı. Birce Akalay bu konuyla ilgili konuşmayacağını söyledi. Bu arada Can Tunalı'nın sosyal medya paylaşımları Birce Akalay'la yılbaşından beri görüştüğünü, evinde kaldığını ortaya çıkarıyordu. Üstelik ikili birbirlerine sosyal medyadan romantik şiirler bile göndermişti.

Hatta balet Can Tunalı sosyal medya hesaplarından birinde Birce Akalay fotoğrafını profil resmi de yapmıştı. Anlaşılan Sarp Levendoğlu ile Birce Akalay boşanmasında kesin bir aldatma ortada var gibi görünüyor. Ama kim kimi aldattı da bu boşanma oldu? Şimdilerde bu çok merak konusu oldu. Ama Seda Sayan'da olduğu gibi Sarp Levendoğlu cephesinden de soğuk rüzgârlar esiyor. Gerçi bizler gerek Seda Sayan, gerekse Sarp Levendoğlu ve Birce Akalay gibi ünlülerimizin bu yaşadıklarına alıştık. Onlar için de kolay değil, zor bu yaşananalar. Özellikle bizim ülkemizde ünlü isen en basit bir konuda bile çok konuşuluyorsun. Ve pire deve olabiliyor bir anda. Aslında ünlü olmanın en zor kısmı da yaşadığın her şey ile çok fazla göz önünde olmak.

Bu durumda gülü seven dikenine katlanmalı demek düşüyor bize de...

Sevgi ve hoşgörü ile kalın