Bu haftanın en çok konuşulan haberi hiç şüphesiz ünlü sanatçı Mustafa Ceceli ve sosyetik güzel Selin İmer aşkı oldu.

Mustafa Ceceli bir hafta önce sosyal medya hesabı üzerinden  9 yıllık evliliğini sonlandırdığını duyurdu.

Boşanma sebebini de şu sözlerle ifade etti "Huzursuzluğu aşamadık. İki üç yıldır evliliğimizin üzerinde bir gerginlik vardı. Bu süre içinde birkaç kez boşanmamız gündeme geldi. Söz konusu gerginliği bertaraf edemedik. İki insan arasında olabilecek problemlerdi. Birbirimizin tarzlarını beğenmiyor olmamız huzursuzluğa neden oluyordu. O huzursuzluğu bir türlü aşamadık.  Çocuğumuzun huzursuz bir ortamda büyümesinin sağlıksız olacağına karar verdik. Boşanmamızın nedeni sadece ve sadece geçimsizliktir. Eşim dünyanın en mükemmel insanıdır. Neyim varsa eşimindir. Maddi ve manevi olarak her zaman yanında olacağım. Kanunlar onu ne kadar koruyorsa, ben iki katı koruyacağım. Aile bütünlüğümüzü bozmayacağız." Boşanma konusunda örnek olmak istemediğini belirten Ceceli  "Kesinlikle kimseye boşanmayı tavsiye etmiyorum" dedi.

Bu açıklamadan üç beş gün sonra da her yerde bütün magazin sayfalarında sosyetik güzel Selin İmer ile samimi fotoğrafları yer aldı. Sosyetik güzel Selin İmer' i magazini yakından takip edenler tanır. İsterseniz hanımefendiyi hatırlamayanlara hatırlatayım.

Selin İmer, Alican Ulusoy, Doruk Kaya ve Beşiktaş eski Başkanı Serdar Bilgili gibi ünlülerle yaşadığı aşklarla gündeme gelmişti. Son günlerde adı yıldız futbolcu Arda Turan ile anılmaya başlamış olsa da Selin İmer ve Arda Turan bu aşkı yalanlamışlardı. Şimdi bilmem hanımefendiyi hatırlayabildiniz mi?!!!

İnanın Mustafa Ceceli, "şöhret ve para bozmaz" dediğim ender sanatçılardan biriydi. Ama bir kez daha görüyorum ki şöhret ve para herkesi bozuyormuş. Ceceli'nin boşanma ile ilgili yaptığı açıklamaların açıkçası samimi olmadığını  görüyoruz. Daha boşanalı üç beş gün olmuş, bu ne hız  Mustafa!!!!  Üç beş ay gizli yaşayamadın mı aşkını da boşanmanın hemen ardından aşk çığlıkları atmaya başladın. Ama bu kadar cesur olmak toplumda Ceceli' ye karşı bir baskı oluşturdu. Sanatçı bu baskılar karşısında soluğu ABD' de aldı.

Ama çıkan bu haberlerin ardından Mustafa Ceceli toplumdaki bu baskıya rağmen ABD' den bir açıklama yaparak çıtayı daha da yükseltti.

Ceceli'nin açıklaması şöyle:  "Öncelikle bilinmesini isterim ki bu bizim hayatımız ve atacağımız adımlarla alakalı kimseden izin almaya gerek olduğunu düşünmüyoruz. Defalarca dile getirmeme rağmen hâlâ anlamak istemeyenlere bir kez daha hatırlatayım; Ahmed Hulusi bir şeyh değildir, cemaati yoktur, kimsenin hayatına karışmaz. Dolayısıyla 'birlikte yanına gitmişler' benzeri, iftiralara şaşırıyoruz. Şu anda ben Amerika'dayım Selin ise İstanbul'da. Aldığımız ortak kararı sizlerle de paylaşmak isteriz. Dönünce evleneceğiz."

Sen bu ülkenin en sevdiği sanatçılarından birisin. Seni sanatının dışında beyefendiliğin, iyi bir aile babası, örnek bir eş ve oturman kalkmanla  örnek biri olmandan dolayı bu halk çok sevdi ve sana  şan şöhret ve parayı çok hızlı bir şekilde verdi.  Sen bana göre başta ben olmak üzere bütün seni sevenleri büyük bir hayal kırıklığına uğrattın. Bütün o güzel imajını bir çırpıda savurdun, attın. Eğer bütün bunlar gerçekse boşandığın eşine bıraktığın 3 milyon lira tazminat ve oturduğunuz  evi vererek bana göre vicdanını rahatlatamazsın!  Gün gelir çocuğunun annesini böylesi bir şeyden sonucu boşamandan dolayı o kadının ahı senden aheste aheste çıkar.

Bugüne kadar ne yazdıysam zamanı geldiğinde çıktı. Bekleyip göreceğiz ve emin olun ki bir kez daha zaman beni haklı çıkaracak...

Sevgi ve hoşgörü ile kalın