Mehmetçiğimiz bu olumsuz hava koşullarında sınırlarımızı korumak için Afrin'de kahramanca mücadele veriyor. Zeytindalı Operasyonu'nda sınırlarımız teröristlerden temizlenirken, aynı zamanda bu soğuk hava şartlarında çadırlarda yaşayan çocuk, yetişkin Suriyeliler güvenli bir şekilde köylerine geri dönüyor.

Türk askeri Afrin'de destan yazarken, Türk milleti kenetleniyor Mehmetçiğimize moral vermek için kurbanlar kesiliyor, eller semaya açılıp dualar ediliyor. Askerimiz bu moralle birbirine sarılarak cepheye koşuyor. Bu süreçte şehit haberlerimizde geliyor vatan, millet uğruna şehit olan askerlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Onlar şehitlik mertebesine ulaştılar İslam'ın son ordusunun kahraman askerleri selam olsun Türk'ün bayrağına diyerek şehadete yürüdüler. Kahraman Mehmetçik onların kanlarını yerde bırakmadı, sayıları 300'ü geçen teröristi etkisiz hale getirerek başarıyla yoluna devam ediyor Allah yâr ve yardımcıları olsun.

Zeytindalı Operasyonu başarıyla sürerken, ülkede milli kenetlenme durumu oluşmuşken bazı "Vatansızlar" savaş karşıtı, insan hakları söylemleriyle süreci sabote etmeye çalışıyor. Alçak PKK/PYD sınırdan ülkemize sızıyor, askerimizi, sivil vatandaşımızı şehit ediyor, Kilis'te camimize saldırıyor " Vatansızlar" savaş karşıtı eyleme devam ediyor!!!  Zeytindalı operasyonu emperyalist güçlere karşı verilen bir savaştır. ABD'nin terör örgütü PYD/YPG'ye silah vermesi ayrıca PKK ve PYD'li teröristlerden oluşacak 30 bin kişilik bir ordu kurma planı bu operasyonun emperyalist güçlere karşı verilen bir savaş olduğu gerçeğini ortaya koymaktadır. ABD 30 bin kişilik ordu kurulma planını yalanlamadı gerekçe olarak İŞİD'in canlanmasını önlemek için Suriye'de sınır muhafız birlikleri kuracaklarını duyurdu.  

Aklımızla dalga geçen bu açıklama; Türk Milletini daha da birleştirecek emperyalist güçlere karşı tek vücut olacağız. Zeytindalı Operasyonu bölgede en son terörist etkisiz hale getirilene kadar devam edecektir. Sınırlarımız güvenli hale gelecek, bölgemiz güvenli olacak ve ülkemizde yaşayan 3.5 milyon Suriyeli ülkelerine geri dönecektir. Afrin'de cephede savaşmaya giden askerimiz ne diyordu " Kızıl Elmaya " gidiyoruz. Hedefimiz Kızıl Elma bu kutlu yolda Allah Türk Milletinin yâr ve yardımcısı olsun selam olsun Türkün bayrağına kalın sağlıcakla...