Magazin dünyasına geçtiğimiz günlerde Ahmet Kural'ın şarkıcı sevgilisi Sıla'yı dövme haberi bomba gibi düşmüştü. Ben de iki haftadır bu olayı kaleme alıyorum ve bu kavga büyüyerek devam ediyor. Sıla'ın ardından Ahmet Kural da kılıcını çekti. Asıl kavga bana göre daha yeni başlıyor.

Ahmet Kural'dan peş peşe karşı ataklar geliyor. Bu hafta kavgada yeni tartışmalar var.

Ahmet Kural, Sıla'nın verdiği ifadeye itiraz etti. Sıla'yı darp etmediğini iddia eden Kural, Sıla'nın aldığı darp raporunun Adli Tıp Kurumu'ndan değil, olaydan iki gün sonra Maslak'taki özel bir hastaneden alındığını vurgulayıp iddia sahibine üç kritik soru yöneltti:

1- Darp raporunu neden Adli Tıp'tan değil, özel bir hastaneden aldı?

2- Darp varsa neden 100 metre ilerideki karakola gitmedi?

3- Madem şiddet gördü, başvuruyu neden olaydan iki gün sonra yaptı?

Aynı zamanda Sıla Gençoğlu'nun iddiaları üzerine savcılıkça, şüpheli sıfatıyla Ahmet Kural ifadeye çağrıldı ve ardından İstanbul Adalet Sarayı'nda ifade vermeye gitti. Kural'ın savcılık ifadesi  Sıla'yla olan dokuz aylık ilişkisini şarkıcının sosyal çevresi ve arkadaşları ile olan uyumsuzluk nedeniyle bitirdiğini söyledi. Bir müddet sonra Sıla'nın kendisine dönmek istediğini, sürekli mesajlar atıp araya aracılar koyduğunu, en son ise kendisine şarkı yazdığını belirttiğini, bunun hoşuna gitmesi üzerine Sıla'ya yeniden döndüğünü belirtti. Yine Kural'ın iddiasına göre; Sıla, Kural'la ayrıldıktan hemen sonra başkasıyla birlikte olmuş, Kural, bu durumu Sıla'ya sorduğunda ondan hep çelişkili cevaplar almış.

Olay günü de Sıla'yla ailesinin yanına gittiğini, yemek yiyip alkol aldıklarını söyleyen oyuncu, Sıla'nın şoförü ile Zekeriyaköy' deki evine gittiklerinde, bir kez daha ayrıldıkları dönemde yaşadığı ilişkiyi sorduğunu belirtti. Sıla; yaşadığı ilişkiyi kabul etti. Kural, bu itiraf üzerine Sıla'yı evden göndermek istediğini ama evden gitmek istemeyen şarkıcıyla arasında tartışma çıktığını kaydetti. Birbirlerini kollarından tutup sarstıklarını söyleyen Kural, Sıla'yla birlikte yere defalarca düştüğünü, kendisinin de yaralandığını söyleyerek "Şikayetçi olmak aklıma gelmedi" dedi. Ardından ortamın sakinleştiğini ifade eden Kural, Sıla'nın evden ayrılırken "Seni bitireceğim Ahmet Kural" diye kendisini tehdit ettiğini, vücudundaki hasar için ise doktor raporu almadığını ifade etti. Kural, Sıla'yı eline kül tablası alarak tehdit etmesinin de söz konusu olmadığını belirtti.

İşte bu hafta ikili arasında yaşanan gelişmeler böyle. Bence bu kavgada bu yaşananlar daha başlangıç !

Bakalım daha  gizli ne olaylar  ortaya saçılacak...

Sevgi ve hoşgörü ile kalın.