Geçen hafta Pazar günü Demokrasi ve Şehitler Mitingi'ne sanatçıların ilgisi yoğundu.

Aralarında Orhan Gencebay, Yavuz Bingöl, Metin Şentürk, Zerrin Özer, Hakan Altun, Müşerref Akay gibi isimlerin de bulunduğu çok sayıda ünlü isim miting alanına gitmek için Bebek sahilinde buluştu. Ünlü isimler burada kendilerini bekleyen tekne ile Yenikapı'ya geçti. Mitinge katılan ünlüler arasında  ayrıca Kıvanç Tatlıtuğ, İbrahim Tatlıses, Kenan İmirzalıoğlu, Yılmaz Erdoğan, Arda Turan, Hande Yener, Ümit Besen, Mustafa Sandal, İpek Acar, İrem Derici, Rafet El Roman, Enbe Orkestrası, Ferhat Göçer, Hayko Cepkin, Burcu Güneş, Kibariye, Özgün, Ahmet Özhan, Ziynet Sali, Türkan Şoray gibi yüzlerce isim daha vardı.

Bu vatan için kalbi atan vatandaşlarımız Yenikapı'yı tıklım tıklım doldurdu.

Tüm dünya ya,  Türk' ün nasıl birlik olduğunu, nasıl kenetlendiğini bir kez daha ders niteliğinde gösterdik. Dünya bu asil milletin silahsız, cephanesiz iman gücü ile vatan aşkı ile neler yapabileceğini, Türk'ün gücünü bir kez daha gördü. Bu asil milletin bir evladı olarak göğsüm kabardı!

Bir kere daha NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !  sözünü göğsümü gere gere söylemekten bu kadar kıvanç duydum.

Benim sade vatandaşımın tüm bu samimiyetine gönülden katılıyor ve gurur duyuyorum.

Ama Yenikapı'ya akın eden sayısız ünlümüz için aynı duygular içinde değilim. Hepsi için aynı şeyi söylemiyorum, büyük çoğunluğunu samimi görmüyorum. Durumdan vazife çıkaranlar, rant peşinde koşanlar ve samimi olmayanların olduğuna inanıyorum. Bir çoğunu  güce tapanlar, gücün yanında saf tutanlar diye sınıflandırıyorum. Bunlar darbe gecesi sesleri solukları çıkmayan ünlülerimizdi. Ne zaman devlet  bu darbeden güçlü çıktı o zaman ufak ufak sosyal medyadan seslerini duymaya başladık.

Sayın Recep Tayip Erdoğan ve kurmayları zaferle, millet ile el ele başları dik bir şekilde, muzaffer  olarak   bu darbeden çıktı, işte o zaman bu ünlülerimizin kendilerini gördük. Eminim darbe başarılı olsaydı bugün bu isimler darbecilerle el ele kol kola olurlardı. Bazı ünlüleri ayırarak söylüyorum; bir çoğunu samimi bulmuyorum.

Bir çok kez şahit olduğum bazı ünlüler var. Bu ünlülerin Pensilvanya'dan randevu alıp, el etek öpmeye gitmek için ne taklalar attıklarını gördüm.

Yine bu ünlüler Pensilvanya' ya gidebilmek,  Feto ile aynı havayı solumak için araya kimleri kimleri sokuyorlardı. Bir çoğu da başarılı olup, günlerce- haftalarca Feto ile o lüks malikanede kaldılar. Türkiye'ye geldiklerinde Feto'nun ya kol saatini, ya kasketini, ya da ona ait bir eşyasını alıp geliyorlardı.

Onu da ulaşılması zor bir kartvizit gibi gösterip, kendilerine etiket yaptıklarını gördüm. İşte bu nedenle  bu ünlülerimizin bir çoğunu samimi bulmuyorum.

Gerçekte samimi olan birileri varsa onlar da,  bu vatanın gerçek evlatları olan, hiç bir çıkar gözetmeden ilk günden bu güne kadar kendini sokaklara tanklara,  mermilere karşı siper eden benim sade bir o kadar da  asil vatandaşımdır.  Bana göre gerisi de yalandır!

Sevgi ve hoşgörü ile kalın