Seçkin Piriler, Kıvılcım Ural'ın sosyal medyadan ve özel cep telefonundan attığı mesajlar hakkında, "Kendisine hakaret davası açtım. Ben ve ailem hakkında konuşma yasağı getirilmesini talep ettim" demişti.
Ve bu hafta mahkeme sonuçlandı.

Kıvılcım Ural 6 ay süre ile Seçkin Piriler'e ve çocuklarına yaklaşamayacak. Ayrıca iletişim araçlarıyla rahatsız edemeyecek. Yani bu karara göre Kıvılcım Ural, artık Seçkin Piriler hakkında tek kelime edemez, mesaj atamaz, sosyal medyada bile söz edemez.

Kıvılcım Ural uzun zamandır özellikle Seçkin Piriler' i her ortamda diline dolamıştı. Medyada bu şekilde haber oluyordu. Durum böyle olunca ünlü model Seçkin Piriler de cevap vermek zorunda kalıyordu.

Bu hafta mahkemeden karar çıkmadan önce bir TV kanalında  ünlü sanatçı Seren Serengil in magazin haberlerini masaya yatırdığı programa konuk  olarak çıktı.

Seren Serengil konuk ettiği Kıvılcım Ural'ı ekranda yerden yere vurdu. Ünlü sanatçı Seren Serengil dobralığı ve açık sözlülüğünü, konuk olarak gelmiş olan Kıvılcım Ural'a karşı da esirgemedi. Açık bir dille, canlı yayında , milyonların karşısında "sen yuva yıkan bir kadınsın" dedi.

Kıvılcım Ural kendisinin de ünlü olduğunu söylediğinde Seren Serengil " Sen ünlü değilsin! seni sadece yuva yıkan kadın olarak tanıyoruz, Seni daha önce ne duyduk, ne de bilirdik! "  diye çok kötü bozdu.

Açıkçası ben de yılların magazincisi olarak hanımefendiyi yuva yıkan bir kadın olarak tanıdım.

Ama Seçkin Piriler' i yıllardır tanırım. Bir çok defilesinde bulundum ve işi ile ilgili de bir çok röportaj yapmışlığım var.

Yıllardır magazin dünyasında Kıvılcım Ural gibi kişiler ya da erkekler, ünlü  bay ya da ünlü bayanlarla beraber olmaları sonucunda tanınmışlardır. Bu şekilde yaşanan ilişkilerle gündeme gelen ve bu sayede tanınan (yuva yıkan kadın/yuva yıkan adam) birçok isim oldu.  Bana göre bu isimsiz kişilerin çoğunun yaşamış olduğu bu birliktelikler ünlü olmak için kurulan bir ilişkiden başka bir şey değildi. Şöyle bir geriye baktığımda nerdeyse her biri hüsranla biten ilişkiler!

Magazin dünyasının ünlü olmak isteyenler için çok iyi bir zemin olduğu doğru.. Bu fırsatı yakalayanlar geçici de olsa isimlerini ve simalarını tanıtabildiler. Ama her biri  sabun köpüğü misali kaybolup gittiler. Görünen o ki, bu kural bundan sonra da değişmeyecek.

Bakalım bundan sonra da hangi ünsüzler, hangi ünlüler ile ünlü olacak?!

Birlikte göreceğiz.

Sevgi ve hoşgörü ile kalın