Bu hafta tabiri caizse ağzımı  açık bırakan bir magazin haberi ile başlamak istiyorum.

Miami'ye giden ve buradan paylaştığı cesur pozlarla adından söz ettiren Serdar Ortaç'ın eşi Chloe Loughnan'ın, bir Arap şeyhinin oğluyla birlikte olduğu iddiaları magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Boşanacakları yönünde de bir süredir çıkan haberler vardı.

Ünlü sanatçı Serdar Ortaç'a  ilk görüldüğü yerde çıkan bu haberlerin tamamı soruldu.

Ünlü popçu şunları söyledi;

"Ben karımı seviyorum. Onun da beni sevdiğini biliyorum. Böyle bir şey asla yapmaz. Öyle bir kadın değil. Boşanmamızı istiyorlar. Ama boşanmayacağım" dedi.

Ortaç, son olarak eşinin paylaştığı cesur pozlara da değindi ve bu konuyla ilgili de şunları söyledi "Ben hanıma hiç yasak koymam. Hanıma yasak koymak özgürlüğüne müdahale etmektir."

Vallahi kendi adıma Serdar Ortaç'ın bu kadar yıpratılıyor olmasına üzülüyorum. Çünkü özellikle magazin gazetecileri tarafından hiç hak etmediği bir muamele görüyor.

Ortaç, her şeye rağmen magazin gazetecilerini kırmayıp böylesine berbat dedikodulara cevap veriyor. Hiç kimse de demiyor ki "ya şu adamın bu kadar beyefendiliğine karşı rahat bırakalım!"

Şimdide bir türlü bitmeyen Caner  Erkin ve Asena Atalay cephesinden yeni bir haber var.

Caner Erkin'in boşanma protokolünde kendisini kandırdığını ileri sürerek ünlü futbolcunun servetinin yarısını isteyen Asena Atalay'ın reddedilen mal paylaşımı davasını istinaf mahkemesi de kabul etmedi.

Atalay'ın boşanma protokolünde olmayan bir otomobil ve Beykoz'daki ' Cam ev' olarak bilinen 6 milyon dolar değerindeki gayrimenkulü istemesini hakkın kötüye kullanılması olarak değerlendiren mahkeme, "Hakkın kötüye kullanılmasını hukuk korumaz" dedi.

Mahkeme, Atalay'ın davasını esastan reddetti. Ayrıca Erkin'in, Şişli ve Balıkesir'deki 9 gayrimenkulü ile 2 Mercedes, 1 Porsche marka otomobilinin üzerindeki satılamaz tedbirini de kaldırdı.

Benim fikrimi sorarsanız adalet şimdilik yerini buldu gibi. Caner Erkin kanımca çocuğunu ne maddi ne manevi olarak mağdur etmeyecektir. Ama eski eş Asena Atalay' a ekstra hiç bir malını mülkünü vermesini ve harcamasını istemiyor. Bence çocuğunu maddi manevi olarak mağdur etmediği sürece davasında haklı buluyorum.

Sevgi ve hoşgörü ile kalın!