Bu hafta gerçekten tam anlamı ile iğrenç bir adamın rezilliklerinin dayanılmaz bir duruma gelmesini yazmak istedim.

Tv8'in sevilen programlarından biri olan Master Chef ile ünlenen Murat Özdemir, elendikten sonra sosyal medyadan üzerindeki ilginin dağılmaması için elinden gelen her türlü rezilliği yapmaya başladı. Paylaştığı son  videosuyla da  "Pes artık!" dedirtti.

Anlamsız tavırlarıyla adından sıkça söz ettirmeye başlayan Murat Özdemir en son paylaştığı video ile  büyük tepki çekti. Evinde beslediği papağanı "Acun abi diyeceksin!" diye amaçsız bir eğitime soktu. Saçmalıklar silsilesi videosunda papağan elini ısırınca sinirlenen Murat Özdemir, bu kez de papağanın boğazını sıkarak hayvana eziyet etmeye başladı. Çaresiz zavallı papağan Murat Özdemir'in elinde acı acı bağırmaktan başka bir şey yapamadı.

Sosyal medyada bu video bir anda gündem oldu ve görüntüleri inceleyen İstanbul Polisi de hemen harekete geçti. Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, görüntülerden tespit edilen işkence sebebiyle Murat Özdemir'i Ortaköy'de gözaltına aldı. İl Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan'ın talimatıyla yürütülen çalışmada, Özdemir'in işkence yaptığı papağana da el konuldu. Ancak halihazırda bir hayvan hakları yasası çıkmadığı için Özdemir'in hayvana işkenceden para cezası alarak kurtulması mümkün... Bu adam gerçekten ruh hastası! Zaten yarışmadayken de ruh hastası olduğu anlaşıldı ve diskalifiye edilerek uzaklaştırıldı. Ama bu ruh hastası yarışmadan kovulduktan sonra Acun Ilıca üzerinden yol almaya çalıştı. Sonunda iyice saçmalayınca olan zavallı papağana oldu.

Bir de sosyal medyadan yazılan yorumlara bakıyorum da bu rezil adam kadar, Acun Ilıcalı'ya da bir linç girişimi var. Ne kadar saçma! Acun ne yapsın?  Bir çok yarışma yaptı ve bunca yıl içinde bu kadar çok yarışmada  gayet olağan bir iki de ruh hastasının çıkması.

Bu tarz ruh hastalarının reyting yapsın diye  yarışmacı olarak seçildiklerine ben inanmıyorum. Eğer niyet bu olsaydı emin olun Acun'un yaptığı bu programlar bu kadar güzel ve kaliteli olmazdı.  Kanaatimce  bu yazılan çizilen olumsuz yorumlar tamamen  Acun'u çekemeyenlerin! Ama ne yazık ki güneş balçık işe sıvanmaz!

Üstelik bir çok kanalın bir çok programında saç saça baş başa girenler, canlı yayında  küfürler kavgalar, hatta ensest ilişkilerin sergilendiği bunca programlar eleştirilmeyip hâlâ alkışlanırken,  bence komik oluyor Acun'a saçma sapan sataşanlar!

Arkadaşlar bir eleştiri yaparken elinizi vicdanınıza koyarak yapın bence.

Sevgi ve hoşgörü ile kalın.