Son haftalarda ünlülerimizin mutlu başlayıp mutsuz biten beraberliklerini kaleme aldım. Özellikle boşanmalar peş peşe geldi. Bu hafta iki ünlümüzün güzel giden evliliklerini ve mutluluklarını çocuk ile taçlandırmalarını yazacağım.

İlk önce güzel oyuncu Ceyda Ateş ile başlıyorum. Geçmişten hatırlarsanız Ceyda Ateş, Buğra Toplusoy ile 2018 yılında Amerika Miami'de evlenmişti. O dönem Ceyda Ateş, Buğra Toplusoy’un ailesi tarafından istenmeyen gelin ilan edilmişti. Ceyda Ateş aşkı için oyunculuktan, Buğra Toplusoy da ailesinden vaz geçmişti. Toplusoy ailesinde bu aşk olayı büyük krizlerin çıkmasına neden olmuştu .
Daha sonra ikili Amerika’da yaşamaya başladı. Bir süre sonra da evlendiler. O günden bugüne maşallah güzel bir evlilikleri var. Başarılı oyuncu Ceyda Ateş sosyal medyayı aktif kullanan bir ünlümüz. Her yaptığı paylaşımlarla tüm dikkatleri üzerine çekmeyi biliyor. Güzel oyuncu anne adayı olduğunu da sosyal medya üzerinden duyurdu. Hamileliğinin 9'uncu ayını tamamlayan oyuncu Ceyda Ateş, doğum öncesi son fotoğraflarını sosyal medya hesabından paylaşmış ve yine sosyal medyada gündem olmuştu. Güzel oyuncu bugünlerde bebeğini kucağına aldı. Bu mutluluğunu merak edenlere sosyal medyadan şu paylaşım ile duyurdu;
"Biz iyiyiz. Doğum iyi geçti. Bebiş ve ben sağlıklıyız. Soran herkese teşekkür ediyorum. Çok öpüyorum" ...
Ceyda Ateş’i ben çok yakından tanırım. Deli dolu bir kızdır. İnşallah bu bebek yuvasına daha da huzur daha da mutluluk katar. Yine inşallah hep böyle mutlu olurlar.

Şimdi gelelim diğer anne adayımıza.
Bu çiftimizin ikisini de magazin dünyasından hepiniz yakından tanıyorsunuz. Tolgahan Sayışman ve Almeda Abazi' den bahsediyorum. İkisi de düzgün, aklı başında, ikisi de çok tanındık kişiler.
Gün geldi yolları kesişti. Birbirlerini tanıma, tartma sürecinden sonra evlenmeye karar verdiler. Tolgahan Sayışman ve Almeda Abazi çifti 2017 yılında evlendi. İlk bebeklerini 2019’un mayıs ayında kucaklarına aldılar. Ünlü çift bugünlerde ikinci kez bebek sahibi olmaya hazırlanıyorlar. Bu güzel haberi sosyal medya hesaplarından sevenlerine duyurdular. 14 haftalık hamile olan Abazi “2 numaralı bebek yükleniyor. Seninle tanışmak için sabırsızlanıyoruz ufaklık” ifadesiyle duyurdu. Sayışman ise duygularını “En muazzam hediye, en mutlu an! Daha mutlu olamam” sözleriyle paylaşım yaptı. Ben bu güzel çiftin her ikisiyle de bekarlıkları döneminden itibaren çok yakın arkadaşlarım. Her ikisi ile çok mesaim oldu. İkisini de ayrı ayrı çok severim. En başından beri söylerim birliktelikleri için “Tencere Yuvarlanmış Kapağını Bulmuş” dediğim bir çifttir. İkisinin de çok düzgün hayatları olan, İyi aile terbiyesi almış, gönülleri güzel insanlardır. Birbirlerine çok yakışan bir çift.
Allah ikinci bebeklerini de sağlık, huzur, mutlulukla kucaklarına almayı nasip etsin. İlk günden beri evliliklerinde herkese örnek olacak bir çift oldular. İnşallah bu büyü hiç bozulmaz! Bu hafta iki güzel ailenin bebekleriyle beraber daha da güzelleştiklerini sizlerle paylaştım.

Sevgi ve hoşgörü ile kalın...