Bu hafta bazı ünlülerimiz işlerinden çok güncel ve sosyal hayatlarında yaşadıkları ile haber oldular.

Öncelikle Demet Akalın dikkat çekti.Demet Akalın her dönem gerek iş hayatında, gerek sosyal yaşantısında gündemden hiç düşmeyen sanatçılarımızdan.

Gecen sene olduğu gibi bu hafta da yine sosyal medyada yayınladığı tektaşı ile gündem yarattı.

Demet Akalın yeni pırlanta yüzüğünü parmağına takıp fotoğrafını sosyal medyadan paylaştı. Akalın fotoğrafın altına 'Minicik kaldırım taşı pırlantaya mı karşı?' yazdı. Pırlanta yüzük fotoğrafına Demet Akalın'ın takipçilerinden ilginç yorumlar geldi. Kimisi Demet Akalın'ı görgüsüzlük yapmakla suçlarken kimisi de "Hayırlı Olsun Demom yeni yüzüğün. Kıskananlar çatlasın." yorumunda bulundu. Dikkatli takipçileri ise aynı yüzüğü Beyonce'un da taktığını hatırlattı ve Akalın'ı taklitçilikle suçladı.

BUNU HEP YAPIYOR

Sosyal medya paylaşımlarıyla adından sık sık söz ettiren Demet Akalın'ın geçtiğimiz yıl Aralık ayındaki tek taş yüzük paylaşımı yine olay olmuştu. Yakın arkadaşı Esra Balamir'in doğum gününe katılan ve tektaş yüzüğüyle fotoğraf paylaşan Demet Akalın'a tepki yağmıştı.

Bu hafta öne çıkan bir başka ünlü isim ise Neslihan Atagül ile Kadir Doğulu çiftinin balayına çıkmaları ve paylaştıkları fotoğraf ve altına yaptıkları yorum oldu. Oyuncu Neslihan Atagül ve eşi Kadir Doğulu balayına Maldivler'e gitti. Oyuncu Neslihan Atagül, kendisi gibi oyuncu olan Kadir Doğulu ile 8 Temmuz'da bir Hot otel de 200 kişinin katıldığı bir törenle dünyaevine girmişti.

Ünlü çift düğünün hemen ardından da balayına çıktı. Maldivler'i tercih eden Doğulu çifti, çektikleri fotoğrafları sosyal medya hesaplarında takipçileri ile paylaştı. Kadir Doğulu paylaştığı bu fotoğrafın altına "Maldivler'de güneşe ihtiyacım yok" Batmayan güneşim Neslihan Atagül Doğulu' yazdı. Kısa sürede binlerce yorum alan fotoğrafa rekor sayıda beğeni geldi.

Biz magazinciler ve siz magazini yakından takip eden okuyucular bu ünlülerimizin böylesi cicim ayındaki paylaşım ve böyle süslü lafları çok kısa bir süre sonra zıt paylaşımlar ve ve yine zıt cümleler görmeye alıştık. Umarım bu ünlü çiftimizde bu olumsuzlukları görmeyiz.

'Recep İvedik' serisinin beşinci filmini 2017 yılının Şubat ayında izleyiciyle buluşturacağının müjdesini veren ünlü oyuncu Şahan Gökbakar'ın 15 kilo zayıfladığını okudum gazetelerde.

Ünlü kometyen Şahan Gökbakar da bu hafta dikkat çekici bir haber ile konuşuldu. Ocak'ta ünlü komedyenin zayıflamayı kafasına koyduğunu, ailesiyle yaşadığı Evleri'nin spor salonundan dışarı çıkmadığını konuşuluyordu. Bu yıl bakalım ünlü komedyen sevenlerinin karşısına nasıl bir kilo ile çıkacak açıkçası bende merak etmiyor değilim.

Yeşil sahaların başarılı ve beyefendi kişisi Arda Turan da bu hafta arkadaşları ile çıktığı tatilde çok konuşulan bir isim oldu. Arkadaşlarıyla tatil yapan milli futbolcu Arda Turan, okeyde kaybeden

yakın dostuna cezayı kesti. Arda Turan, kardeşi Okan Turan ve arkadaşlarıyla birlikte bu hafta Göcek açıklarında demirli lüks bir gulette görüntülendi.

Günlüğü 7 bin 500 euroya kiraladıkları teknede denize girip eğlenen grup, öğleden sonra okey oynayıp stres attı. Arda okeyi kaybeden arkadaşına ceza olarak çayını tazeletti.

O anlarda ünlü futbolcunun ne kadar çok eğlendiği de gözlerden kaçmadı.

Bu hafta gerçekten renkli bir o kadar da eğlenceli magazin haberleri dikkat çekti.

Bakalım önümüzdeki hafta magazin dünyasında neler yaşanacak.

Sevgi ve hoşgörü ile kalın