Bu hafta rüya gibi geçen kına gecesi ve düğünü ile başarılı sanatçı Bengü’yü yazacağım.

Bengü ile bir çok kez hem şehir içi hem de şehir dışı işlerde bir arada oldum. Bir çok kez de k özel röportajlar ve  haberler yaptım. İşinde iyi olduğu kadar hanımefendi bir sanatçımızdır. Bengü aşka hep inandı ve evlilikten yana açıklamalar yaptı. Sonunda aradığı aşkı buldu ve yaklaşık bir yıldır birlikte olduğu Selim Selimoğlu ile lüks otelde düzenlenen törenle dünya evine girdi. 7 Mayıs’ta aile arasında yaptıkları sade bir törenle nişan yüzüklerini takan çiftin düğününe 600 davetli katıldı. Geçtiğimiz günlerde geleneklere uygun renkli bir kına gecesi düzenleyen Bengü, evinden de davul-zurna eşliğinde çıktı.

Çiftin nikah şahitliğini Revna Demirören, Kenan Doğulu, Tahir Kıran, Eda Güzelcik ve Beliz Şen üstlendi. Hayatında aşk olmadığı dönemlerde ünlü sanatçı Bengü yalnızlığını şöyle anlattı; “ O kadar zor günler geçirdim ki... Tek başıma kocaman bir evde 5 sene geçirdim. Çok ince eleyip sık dokumaya başlıyorsun bir yerden sonra. Kimseyi sevemedim. Kimseyi beğenemedim. Kimseyi kendime uygun göremedim.”

Daha sonrada şimdiki eşiyle yakaladığı uyumu ve kimseyi beğenememe durumundan çıkışını da şöyle dile getirmişti; “ Ünlü olunca çok tuhaf bir ego savaşı oluyor çiftler arasında. Sen beni sev, bırak o sahnedeki Bengü’yü. Çünkü o başka bir şey. İşte biz Selim’le bunu yakaladık. O yüzden Allah nazarlardan saklasın”

Başarılı sanatçı Bengü evliliğe giden bu ilişkisindeki asıl püf noktalarını da şöyle dile getiriyordu; “ Bence para pul değil, eğitim önemli olan. Ben İzmir Amerikan Koleji mezunuyum. Marmara Üniversitesi’nde İşletme okudum. Selim, Uluslararası Ticaret mezunu. Yabancı dil bilen, kendini çok iyi ifade eden bir adam. Bunun dışında arkasını görebileceğim bir durum yok. Ben de kendi paramı kazanıyorum, o da kendi parasını kazanıyor. Gerisi beni çok ilgilendirmiyor”.

Bir aşkta evliliğe giden en temel öğeleri zaman içinde Bengü böyle ifade etmişti.

Şimdi bu birliktelik güzel bir düğünle tamamlandı. İnşallah Bengü’nün bugüne kadar yaşadığı hayatı ile ilgili bu yaptığı matematik tutar ve çok mutlu olur.

Ben de Bengü’ye bir ömür mutluluklar dilerim!

Sevgi ve hoşgörü ile kalın...