Pop müziğin sevilen ismi Serdar Ortaç!

 Eminim her yaştan her insanın sempati duyduğu bir sanatçımızdır. Şarkıları en çok dinlenen, yıllar boyunca hiç aşağı düşmeden yıldızı her dönem parlayan bir isim. 

Serdar Ortaç maddi  tatminin en üst seviyesini yaşıyor. Ama ne yazık ki aşkta ve evlilikte yüzü bir türlü gülmüyor.

Evlenmez dediğimiz dönemde evlendi, güzel bir yuva kurdu. Eşini yurt dışından seçti.

Ama evlendikten sonraki yıllarda baba olmak isteyen Serdar Ortaç eşinin istememesi üzerine bir türlü babalık hayallerine kavuşamadı. Daha sonra her dönem çeşitli söylentilerle "boşanıyorlar" dedikoduları magazin kulislerinde dolaşmaya başladı. Zaman zaman hortlayıp duruyor.  Chole Loughan, yılbaşına ABD'de Serdar Ortaç'tan ayrı girmişti ve bu durumdan dolayı yine ayrılık haberleri konuşuldu. Serdar Ortaç her ayrılık haberini yalanlamıştı. Kural yine değişmedi ve ayrılık iddialarına yine cevap olarak Serdar Ortaç "Biz her gün konuşuyoruz. Ayrılmıyoruz, boşanmıyoruz. Bu haberler hep çıkıyor boşanmamızı isteyenler çıkarıyor bu haberleri ama bizim herhangi bir soru işaretimiz yok" dedi. Ancak iki tarafın da boşanma haberlerini yalanlamasına rağmen magazin kulislerinde iddialar yine de sürüyor. Şimdilerde ayrılık dedikodularının sebebi Serdar Ortaç'ın Chloe Loughnan'a verdiği ekonomik olanakların yetersiz olması nedeniyle, Chole'nin iş hayatı içinde aktif olmak istediğinden kaynaklandığı konuşuluyor.

Serdar Ortaç ve Chole arasında yaşanan ayrılık süreci hakkında magazin kulislerinde konuşulanlar Serdar Ortaç ve eşi arasında yaşanan sorunun tam olarak çözümlenmediği, dedikoduların sebebinin ise tamamen maddiyat olduğu  konuşuluyor. Öte yandan 2,5 aydır yurt dışında bulunduğu için boşanma iddialarını güçlendiren Chloe Loughnan bu hafta içi İstanbul'a döndü. Chloe İstanbul'a döndü dönmesine de bu dönüş her şeyin yolunda olduğu  anlamına gelmez.

İkili mutlaka magazin objektiflerine denk gelirler ve haberleri yalanlarlar. Ama bence bu evlilik ciddi olarak sallanıyor ve sonuna da gelindi gibi duruyor. Bana göre bu evliliği kurtaracak tek şey Serdar- Chloe çiftinin bir bebek sahibi olması!  Aksi taktirde can çekişen bu evlilik biter. 
Allah hayırlısını versin diyelim.

Sevgi ve hoşgörü ile kalın.