Bu hafta ünlülerimizin evlilik hayatlarında mutlu ve mutsuz olanların bir kısmından bahsetmek istiyorum.

Genel olarak insanoğlunun sevdiği insanla beraberliğinde, ya da evliliğinin ilk yıllarında mutluluktan ayakları yere basmıyor. Ancak zamanla çoğunlukla ilerleyen aylar veya yıllarda işler değişmeye, mutluluğun yerini mutsuzluk almaya başlıyor. Bu durumun hasıl olması ünlüler dünyasında çok da uzun sürmüyor.

2016 yılının sonunda milli futbolcumuz Caner Erkin' in,  Asena Atalay' dan boşanmasından sonra aralarında çıkan tartışmaların sadece başlangıç olduğunu yazmıştım. Caner Erkin'in güzel oyuncu Şükran Ovalı ile evlenmesinden sonra da eski eş Asena Atalay'ın  bu evliliğin üzerinde kara bir bulut gibi her daim dolaşacağına da değinmiştim!

Bu hafta milli takımın yıldız Caner Erkin, eski eşinin 451 bin liralık icra takibini mahkeme kararıyla durdurdu.

Oğlunun velayetinin değiştirilmesi talebiyle bir süre önce dava açan Beşiktaş'ın milli futbolcusu Caner Erkin, mahkemede ispat ettiği aleyhindeki icra takiplerini de tek tek durdurmaya başladı. Bir yıllık nafaka bedelini ödemediği iddiasıyla 125 bin liralık icra takibini durduran Caner, eski eşi Asena Atalay'ın 451 bin 151 liralık icra takibini de mahkeme kararıyla durdurdu.

Asena Atalay'ın 451 bin liralık icra takibine İstanbul 3. İcra Hukuk Mahkemesi'nde itiraz eden Caner Erkin, eski eşiyle anlaşmalı olarak boşandıklarını, boşanma protokolü gereği çocuğunun her türlü ihtiyacını karşıladığını belirtti. Buna karşılık eski eşinin, icra takibi başlattığını itiraz dilekçesinde anlatan Caner Erkin, aleyhindeki icra takibinin ilama aykırı olduğunu ve takibin iptaline karar verilmesini istedi. Caner'e karşı dilekçe veren Asena Atalay'ın avukatı da dekontların gerçeği yansıtmadığını, bakıcıya yapıldığı iddia edilen ödemelerden müvekkilinin haberinin olmadığını iddia etti.

Gerçekten dediğim oluyor ve olmaya da devam edecek gibi.Yani bu kavga bitmez..

Bu hafta mutlu bir şekilde evlenen ve aldatma olayı ile sarsılarak evliliğini çıkmaza sürükleyip bitiren Sarp Levendoğlu var.  Sarp, Begüm Birgören ile 5 yıllık birlikteliğini 2013 te bitirmiş, 2014'te Birce Akalay ile evlenmişti. Üç yıl süren bu evlilik de Ocak ayında bitmişti.  Severek evlenen, daha sonra ayrılan ve bunu iki kere farklı kadınla yaşayan ünlü oyuncu Sarp Leventoğlu' nun "ilk eşi ile tekrar birlikte" dedikoduları magazin kulislerinde  kulaktan kulağa yayılınca, Birgören bu hafta eski eş için "Sarp benim için çok ayrı bir yerde. Eski dosttan düşman olmaz" diyerek dedikoduları doğrular mahiyette bir açıklama yaptı.

Nasıl olsa magazin dünyasında hiçbir şey saklı kalmıyor. Özellikle bu camiada iki kişinin bildiği asla sır olarak kalmıyor! Yakında nasıl olsa doğrusu da ortaya çıkar...

Defalarca evlenen Seda Sayan, Gönül Yazar, Rahmetli Adnan Şenses, İbrahim Tatlıses, Mehmet Ali Erbil gibi ünlülerimiz var. Herkes mutlu olmak için, hayatında önemli kararlar alarak bir nevi hukuki bir sözleşme imzalayarak, evlilik birliğinin içinde yerini alıyor. Ama olmadı mı da olmuyor işte....

Bence Seda Sayan bu işi çözmüş! Çünkü artık evlenmiyor, sadece mutluluğu yakalamaya çalışıyor. Buna rağmen aradığını bulamıyor. Düşünsenize her biri ile evlenseydi herhalde evlenip boşanma konusunda dünya rekoru kırardı.

Umarım herkes  bir yastıkta kocayacağı kişiyi ve mutluluğu bulur!

Sevgi ve hoşgörü ile kalın