15 gün önce evinin otoparkında düşerek beyin kanaması geçiren ve hemen ameliyata alınan İbrahim Erkal'ın sağlık durumu ciddiyetini koruyor.

Doktorların 'durumu stabil' dediği Erkal hakkında yapılan asılsız haberler yakınlarını isyan ettirdi.

İbrahim Erkal'ın resmi facebook hesabında şu açıklamaya yer verildi:

"Sevgili dostlar;

Çıkarları uğruna yalan yanlış haber yapanlara itibar etmeyiniz lütfen. İbrahim Bey'in durumunda değişiklik yoktur. Sizlerden ricamız, özellikle bunu istiyoruz ki; buradan başka yazılan bir şeye itibar etmemenizdir. Psikolojik baskı ile sizi ve bizi yıpratacak paylaşımlardan kaçının... sayfaları prim yapsın diye 15 gün öncenin haberini kendilerince yorumlayıp 'son dakika haberi' gibi servis edenleri; sizlerin de bulunduğu sosyal platforma şikayet ederek bize yardımcı olabilirsiniz. Bu basiretsiz insanlar; burada yaptığımız bildirimden dakikalar sonra paylaşım yapıp, tüm İbrahim Erkal sevenlerini maalesef psikolojik baskı altına almaya çalışmaktadır... Şu an bizim tek derdimiz sanatçımız İbrahim Erkal'ın sağlık durumudur. Lütfen dualarınızı eksik etmeyiniz..."

Anlayacağınız birilerini öldürmek, birilerinin acısına acı katmayı ne kadar çok seviyoruz! İyi  haber vermek yerine  kötü haber vermekten daha çok hoşlanıyoruz...

İnsanları sağlığında bile bir çok kez sosyal medya üzerinden öldüren bir toplum olduk.

Sevilen sanatçı İbrahim Erkal günlerdir yaşam savaşı verirken sevenlerinin yanı sıra ailesinin durumu perişanken, düşüncesiz bir takım insanlar sanatçıyı sosyal medya üzerinden öldürüyor. Bu düşüncesiz kişilerin sanatçının ailesine ve sevenlerine yaşattıkları acıyı düşünmek bile istemiyorum.

Vicdansızlığın bu kadarına pes diyorum.

İnsanların acısına acı katmaktan ne kadar hoşlanıyorlar..

Acı ile beslenmeye ne kadar meraklıyız!

Allah  bu tarz insanları ıslah  etsin!

Sevilen sanatçıya da Allah' tan şifa diliyorum..

Sevgi ve hoşgörü ile kalın