Bir süredir ekranlardan uzak olan Sinem Kobal'ı hayranları sosyal medyadan takip ediyor.

Ünlü oyuncu ve sunucu Kenan İmirzalıoğlu ile evliliğinin ardından iş konusunda çok seçici davranan güzel oyuncu Sinem Kobal gündemden hiç düşmüyor. Mutlu bir evliliği olan Sinem Kobal, bir kez daha kalbinin güzelliğini gösterdi.

Kobal, bir internet sitesinden satılan kıyafetlerinin geliriyle 20 gencin ve otizmli çocuğun eğitimine destek oldu.

Bu arada Kobal ile eşinin, bu zor dönemde birçok aileye de gıda yardımı yaptığını da biliyoruz.

Bir diğer altın kaplı sanatçımız da Ebru Gündeş. Salgın nedeniyle işleri iptal edilen Gündeş, ekibini unutmadı.

Ünlü sanatçı, şu an çalışmasalar bile müzisyenlere, kuaföre ve makyözlere ücretlerini ödemeye devam ediyor.

Gündeş, 30 kişilik ekibinin hesabına 4'er bin lira yatırdı. Sanatçı, çalışanlarına toplam 120 bin lira ödedi.

Bu para sanatçı için kelimenin tam anlamıyla devede kulak misali diyenleriniz oluyordur. Ama böyle düşünmeyin bunu yapmayan me zenginlerde var. Başarılı sanatçının bu duyulan yardımı bir de duyulmayanları kesin vardır. Çünkü kendisini iyi tanıyan bir magazin gazetecisi olarak bana güvenebilirsiniz.

Bir de ünlü sanatcı Haluk Levent, kurucusu olduğu Ahbap Derneği ile koronavirüs salgını nedeniyle dara düşen ailelere yardım sağlamak için 'Dayanışma Günleri' adlı bir kampanya başlatmıştı. Kampanyaya sanat dünyasının ünlü isimleri de büyük destek verdi. Bu ünlülerimizi de es geçmemek gerekir.

İşte bu ünlü isimler ve yapacakları yardımlar

Seda Sayan 360, Volkan Babacan 200, Aras Bulut İynemli 100, Hande Yener 100, Nurgül Yeşilçay 100, Emir Sarıgül 100, Can Yaman 50, Gülben Ergen 50, Merve Özbey 20, Onur Saylak ise 20 aileye yardım etti. Haluk Levent öncülüğünde bu anlamlı harekete katılan tüm ünlülerimizi ben de canı gönülden kutluyorum.

Gerçekten bunlar her zaman görmeyi arzu ettiğimiz hareketler.

İnşallah bu anlayışınız sadece böyle günlerde değil her dönem devam eder. Çünkü gerçekten her dönem bu yardımlara ihtiyacı olan insanlarımız mevcut.

Sevgi, hoşgörü ve sağlıkla kalın.