Bu hafta magazin gündemine bomba gibi düşen bir haberi yazacağım. Magazin dünyasında bomba etkisi yapan haber Sıla ve Ahmet Kural arasında yaşanan şiddet!

Sıla ve Ahmet Kural aşkı magazin gündemine yine bomba gibi düşmüştü. Uzun zaman her iki taraftan da net bir açıklama gelmemişti.

Sıla ve Ahmet Kural bahsedildiği gibi Nurgül Yeşilçay’ın doğum günü partisinde tanışmamış! Bundan çok daha önce yakın bir arkadaşları tarafından tanıştırılmışlar.

İkili arasında hiç kimse bir açıklama yapmıyordu ve sonunda Sıla ilk kez,  “Bizim el ele görünme problemimiz yok. Birbirimize alışmaya çalışıyoruz. Ahmet’i tanıdığımda sadece ilk filmine vakıftım.” diyerek birbirilerine alışmaya çalıştıklarını söyledi. Daha sonra ikili sosyal medyadan sık sık fotoğraflarla aşklarını açık açık yaşamaya başladılar. Her şey yolundayken birdenbire ikili ayrıldı. Bu ani ayrılık herkesi çok ama çok şaşırtmıştı..

Uzun aylar ayrı kalan çift geçtiğimiz haftalarda tekrar barıştılar. Sıla ve Ahmet Kural tekrar beraberlerdi. Her iki tarafın da hayranları bu habere çok sevinmişti.  Ama bu sefer de Sıla ve Ahmet Kural aşkı, ilkine göre çok tatsız bir şekilde son buldu. Bu ikinci ayrılığın perde arkasında yaşananlarsa çok çirkindi. Sıla, beraberlik yaşadığı Ahmet Kural’dan darp, cebir ve psikolojik şiddet gördüğü gerekçesiyle şikayetçi oldu ve soluğu avukatıyla birlikte İstanbul Cumhuriyet Savcılığı’nda aldı. Ahmet Kural’a karşı üç ay uzaklaştırma kararı aldıran Sıla ifadesinde, “ Yerlerde sürüklendim, kafamı duvarlara vurdu.” dedi.

Savcılıktaki işlemlerinin ardından adliye çıkışında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Sıla, çok fazla konuşmak istemediğini belirterek “Ahmet Kural’dan şikayetçiyim” dedi. Sıla yaşadığı şiddet sonucunda yorgun ve bitkin görünüyordu.

Şarkıcı Sıla’nın Ahmet Kural’ın evinde tam olarak yaşadıklarından bahsedeyim;

Sıla, Ahmet Kural tarafından yerlerde sürüklenmiş, kafası duvarlara vurulmuş, kül tablasıyla saldırıya uğramış bütün bunlar Sıla’ın şikayet dosyasında bir dilekçe ile yer aldı. Kural hakkında bu saatten sonra “kasten yaralama, tehdit ve hakaret” suçlarından dava açılmasıydı. Sıla’nın Ahmet Kural’ın darp etmesi sonucu vücudunda oluşan morlukların fotoğrafları da bu arada ortaya çıktı.

Bu yaşananların ardından oyuncu Ahmet Kural’dan da açıklama gecikmedi.

 “Öncelikle böyle çirkin iddialarla karşınızda olduğum için çok üzgünüm. Bu çirkin iddiaların hiç birini kabul etmiyorum. 28 Ekim günü Sıla ve ailem yemek yedik. Güle oynaya evimize geldik. Ayrıntıları savcıya vereceğim ifadede öğreneceğiniz üzere aramızda karşılıklı itişme oldu. Bu esnada sadece kolunu tutum. Onun dışında hiçbir iddiayı kabul etmiyorum. Bununla ilgili hukuki yollara başvuracağım. Çok üzgünüm, çok”

Yani anlayacağınız bu kavga uzun süre magazin gündeminden düşmeyecek!

Sevgi ve hoşgörü ile kalın.