Yeni yıl, yeni umutlar dedik, Ama ne yazık ki pek istediğimiz gibi başlamadı.

2017 yılının ilk saatlerinde terör o korkunç yüzünü en çirkin hali ile maalesef tekrar gösterdi.

İstanbul' un en ünlü gece kulübünde yeni yılı kutlayan, hiç suçu olmayan kırk tane insanın canına kıyıldı. Terör yeni yılın  ilk saatlerinde de "peşinizi bırakmayacağım" dedi.

Herkes gibi hemen hemen bütün ünlüler teröre bir kez daha lanet okudu. Bırakın 2017'nin ilk saatlerini, ilk haftasında da terör yine  kan döktü.

Bu sefer hedefleri İzmir'di.  Ama güzel ülkemi sürüklemek istedikleri kaosa sokamayacaklar!

Bu yüce millet bu üç beş çapulcuya papuç bırakmayacak!

Hepimiz yine dışarılarda gezeceğiz, eğlenmeye gideceğiz.! Sosyal hayatımıza devam etmemizi durduramayacaklar! Terör  belasına bugüne kadar istediklerini vermedik vermeyeceğiz de!!!

Gelelim magazin dünyasına... Yeni yılın ilk haftasını bugün geride bırakırken bu ilk hafta, bazı ünlülerimiz için sevindirici, bazıları içinse üzücü şeyler  yaşandı.

Sevdiğim, terbiyeli, her zaman kalitesini koruyan başarılı oyuncu Ümit Erdim, 1 yılda 45 kilo verip 142'den 97 kiloya düşmüştü. Eylül 2015'te Seda Çınar ile aşk yaşamaya başlayan Ümit Erdim sevgilisine yılbaşı gecesi evlilik teklif etti. Sosyal medyada Seda Çınar'a " Ben olsam benimle evlenirdim" mesajı attı.

Seda Çıkar şu yanıtı verdi.

" Ben olsam 'evet' derdim."

İkili bu yaz nikah masasına oturacak inşallah. Ümit ederim mutlulukları hiç bozulmaz ve güzel örnek bir çift olurlar.

Ünlüler dünyasının yeni yılın ilk gelin ve damadı Beşiktaşlı futbolcu Caner Erkin ile oyuncu Şükran Ovalı oldu.

Ünlü çift 2 Ocak'ta İtalya'nın başkenti Roma'da evlendi. Aslında bana göre çok da sürpriz olmadı. Çünkü geçen seneden evlilik sinyallerini vermişlerdi. Fakat yeni yılın ilk günlerinde olacağını kimse pek beklemiyordu. Bu iki ünlümüze mutluluklar diliyorum ama, Caner Erkin'in eski eşi Asena buna pek izin vermeyecek gibi duruyor. Caner'in Şükran Ovalı ile beraber olmasını geçen sene pek içine sindirememişti.

Bildiğiniz gibi Asena Atalay özel bir kanalda magazin programı sunuyor. Eski eşi Caner Erkin'in  evlenme haberini sunmak istememiş, üstelik sunup sunmamakla ilgili de ciddi tartışma yaşanmış. Asena Atalay'ın  hatırlarsanız Caner Erkin ile evliyken çok marjinal hareketleri ve yaşantısı vardı. Bence Asana Atalay eski eşi Caner Erkin'in bu evliliğinden sonra bir kara bulut gibi üzerinde dolaşacak gibi geliyor!

Ünlüler dünyasının yeni yılın ilk ayrılık haberi geldi. Geçen sene boşanacaklarına dair haberlerle gündemde olan ve iddiaları her seferinde yalanlayan Birce Akalay-Sarp Leventoğlu çiftinin evliliğinde sona gelindi. Çiftin ayrılığının altından Leventoğlu'nun ünlü bir oyuncuyla yaptığı kaçamağın sebep olduğu konuşuluyor. Sarp Leventoğlu-Birce Akalay çiftinin 3 yıllık evliliklerini bitirme kararının ardından yakışıklı oyuncunun Datça'da ünlü bir oyuncuyla yaptığı kaçamak çıktı. İkili, önceki gün boşanmak üzere avukatlarına vekalet vermişler.

Şarkıcı Esra Balamir yeni yılın ilk saatlerinde sevgilisi tarafından terk edilen ünlümüz oldu. Böylelikle yeni yılın ilk terk edilen ismi de belli oldu.

Esra Balamir, yılbaşı gecesi yaşanan hain saldırının hâlâ etkisinden çıkamadığını ve aynı gece sevgilisi tarafından da terk edildiğini bizzat kendi söyledi.

2017 yılı evlenen, terk edilen ve evlilik hazırlığında olanlarla magazin dünyası hızlı giriş yaptı.

Herkes için hayırlı olan neyse o olsun!

Sevgi ve hoşgörü ile kalın