Son yıllarda Türkiye' nin her zaman ekran önünde olan bazı ünlü bayanlarının evli erkeklerle aşk yaşamaları magazin gündeminde en tartışılan haberlerin başında geliyor.

Özellikle başı çeken ve ilk sırayı kimseye kaptırmayan Gülben Ergen!  

Ama dediğim gibi Gülben Ergen sadece başı çeken isim gibi görünse de son yıllarda evli erkeklerle aşk yaşamak sanki moda oldu gibi...

İçlerinde öyle biri var ki o da zamanında " evli erkek ile aşk yaşıyor" haberleriyle gündemde çok tartışıldı. Ama o ünlü isim çıkıp çatır çatır bu haberlerin yalan olduğunu her seferinde dile getirdi. Bugünlere geldiğimizde ise evli denen adam ile nikah masasına oturdu ve bugün yeni gelin olarak magazin haberlerinde yer alıyor. Evet bu ünlü isim sahnelerin başarılı ismi Asena'dan başkası değil.

Asena işin aslının "evli erkek ile aşk yaşıyor" olmadığını bugün o iş adamı ile evlenerek göstermiş oldu. Ünlüler dünyasında Asena' nın dışında evli erkekle aşk yaşıyor diye yazılıp kulislerde konuşulan ünlü hanım efendilerin hiç biri Asena gibi hakkını çıkıp aramıyor. Aramadıkları gibi her geçen gün daha da çamura battıklarını görüyoruz.

Genelde evli erkeklerle aşk yaşayan bu ünlü bayanlar  sonunda ya bu evli erkeklerden ayrılıyorlar,  ya da bu evli erkekler kendi eşlerine yuvalarına geri dönüyorlar. Daha sonra olan da bu ünlü bayanlara oluyor. İsimleri ve kaliteleri yerle yeksan oluyor. Toplum önünde ve sevenlerinin gözlerinde küçülüyorlar. Bazı isimlerin de  bunlardan ders almamış gibi bir başka evli erkekle yeni bir maceraya çıktığını gördük ve görmeye de devam ediyoruz. Genelde bu erkekler de zengin ve paralı iş adamları oluyor nedense...

Bir kısmı da evlenmişler. Ama daha sonra yürümemiş ve boşanmışlar. İstisnalar ise yok denecek az...

Meral Kaplan gençliğinin baharında iş adamı Erhan Kahnioğlu ile evlendi. Bu dönem içinde anne oldu. İş adamı Erhan Kanioğlu daha öncede sahnelerin başarılı ses sanatçısı Tuğba Özerk ile evliydi. İş adamı Tuğba Özerk' ten boşandıktan sonra yine ünlü isim Meral Kaplan ile evlendi. İşte yukarıda yazdığım gibi ünlü bayanların iş adamlarıyla evlenme çabalarının eninde sonunda boşanmayla sonuçlanan evliliklerine en taze örnek Meral Kaplan' dır.

İşte Meral Kaplan ve iş adamı Erhan Kanioğlu çiftinin sadece şimdilik basına yansıyan boşanma sürecinin bilineni!

Ünlü oyuncu Meral Kaplan 3 yaşındaki kızının bakıcısı tarafından darp edildiği iddiasında bulundu. Bunun hemen ardından 60 yaşındaki Rus bakıcıya dava açtığını söyledi. Aynı zamanda Meral Kaplan, yaşadığı bu olay esnasında kocasının tepkisiz kaldığını ve bakıcının saldırısına uğrarken onu öylece izlediğini öne sürdü. Meral Kaplan başına gelen talihsiz olayın ardından hem bakıcısına, hem de eşine dava açtı.  İşte durum bu...İlk yıllar,  cicim- tatlım,  bir çocuk sahibi ol, sonra güzel genç kadının ömründen, geleceğinden, şöhretinden, her şeyinden faydalan, sonra da aslında alışık olduğumuz  kavgalı,  gürültülü, bağırtılılarla gelen son! 

Kanaatimce ünlü bayanlar iş adamlarıyla yaptıkları evlilikte,  kendi gelecekleri ile sahip olacakları(doğuracakları) çocuklarının geleceğini maddi olarak garanti altına almak için, iş adamları ise ünlü ve güzel olsun aşk yaşayayım, bu arada onun ününden faydalanıp bende ünleneyim deyip gittiği yere kadar sürdürmek, gitmediği yerde ise güle güle demek için birlikte oluyorlar. Aslında baktığımızda alan razı! veren razı!

Mutluluk para ile satın alınamayan bir şeydir. Yaşanılanlara bakıyorum da özellikle  bu bazı ünlü bayanlar mutluluğu para ile satın alabileceklerini sanıyorlar. Ama her seferinde yanılgılarla dolu bir yaşam  etraflarında olmasına rağmen bunu görmezlikten gelip hep aynı yanılgı ile hareket etmeye de devam ediyorlar.

Ne diyeyim herkese mutluluklar dilerim.

Sevgi ve hoşgörü ile kalın