Zor şartlar altında elde ettiği Şampiyonlar Ligi'ne katılma hakkı için, Yunanistan'ın Paok takımı karşısında  Beşiktaş'ı tanımakta güçlük çektim. Karşılaşmanın hemen başında, 7. dakikada yediği golle oyuna 1-0 yenik başlayan Beşiktaş, ilk goldeki gibi sağ kanattan gelen bindirmeyle ikinci golü de yedi. Birbirinin benzeri iki pozisyonda, şüphesiz defansın sağında görev verilen Lens'in hücumu düşünmesi ve Paok'lu oyuncuların arkasına sarkmasına engel olamamasını izledik. 18  yaşındaki Paok'lu Tzolis'i de yıldızlaştırdı bu goller.

Paok, Lens'in olduğu bölgeden yüklenirken, Beşiktaş da oyuna ağırlığını koymaya çalışıyordu. 30. dakikada Lens'in şutu Paok'ta kalınca, yeni bir kontraatağa dönüştü ve kalemizde 3. golü gördük. Karşılaşmanın ilk 30 dakikasında 3 gol yiyerek soğuk duş etkisi oluşturdu.

Beşiktaş, bu 3 gole karşılığı Lens'in ortasını değerlendiren Larin'in, gole dönüşen vuruşuyla karşılık verdi. 40. dakikada yeni transfer Welington'un amatörce yaptırdığı penaltıyı kurtaran Ersin, skora isyan gibiydi.

Bu kurtarış, takıma da yansıdı ve Beşiktaş ikinci gol fırsatını elde etti. Kaleciyle karşı karşıya kalan Boyt, net pozisyonu gole çeviremeyince ilk yarının skoru da kesinleşti: 3-1

Sergen hocanın devre arasında, skorun sorumlusu Lens ile orta sahada varlık gösteremeyen Necip'i oyundan almasını bekledik hep birlikte. Ama Sergen hocabunun yerine Boyt'un yerine Oğuzhan'ı sahaya sürmeyi tercih etti. Necip'i de sağ beke çekip Lens'i ileri sürerek sağ kanadı güçlendirmeyi ve skoru değiştirmeyi hedefledi.

48. dakikada Oğuzhan'ın pasında pozisyona giren Lens, kaleciyle karşı karşıya kaldı ancak bunu gole çeviremeyince Paok adına şans oldu. 58. dakikada tehlikeli bir şekilde gelen Paok, Ersin'in başarılı kurtarışıyla 4. golü bulamadı.

Ekonomik kıskaç nedeniyle istediği transferleri yapamayan Beşiktaş'ın kasasını rahatlatacak Şampiyonlar Ligi hayali, Paok karşısında başlamadan bitti. Elindeki kadronun sınırlı olması yanında Sergen hocanın kadro tercihi, oynattığı oyun, Lens'in yokluğu, Necip'in vasat oyunu, Paok'a Beşiktaş karşısında sirtaki yaptırdı.

Beşiktaş'ın tüm gelirlerini temlik altına aldırıp, kasasını da tamtakır bırakarak kaçan Fikret Orman yönetimi yanında, Ahmet Nurçebi'nin beklenen çözüm reçetesini ortaya koyamaması, Beşiktaş'ın elini kolunu bağlıyor. Paok karşısındaki Beşiktaş'a ve kadro yapısına bakınca, önümüzdeki sezon için de pek umutlu olamıyor insan.