Kenan Doğulu ve Beren Saat çifti uzun zamandır boşanıyorlar dedikodularıyla magazin dünyası çalkalanıyor. Ama taraflar her seferinde boşanıyormuşsunuz sorularını geçiştirdiler.

Bu hafta yeni gelişmeler var. Gelin bir göz atalım ünlü çiftimizdeki yeni gelişmeye.

2014 yılında nikah masasına oturan ikilinin, boşanmak için mahkemeye başvurduğu konuşuluyor. Bu dedikodu üzerine Kenan Doğulu’nun menajeri yaptığı açıklamada, “Her evlilikte yaşanan problemler vardır. Çözülemeyecek problemler, aşılamayacak sorunlar değil” ifadelerini kullandı.

İkilinin ailesi ve yakın arkadaşları, çifti biraraya getirmek için çaba gösteriyorlarmış. Kenan ve Beren’in önümüzdeki günlerde bir araya gelecekleri konuşuluyor.

Bu hafta içi bir akşam Sertab Erener’le konser veren Kenan Doğulu, sosyal medyada ’Benimle Kal’şarkısını söylerken çekilen bir videosunu paylaştı. Doğulu’nun hikayesinde paylaştığı şarkı, ’Beren Saat’e gönderme yapıyor’şeklinde her kez tarafından böyle yorumlandı.

Doğulu’nun paylaştığı şarkının sözleri ise şöyle:

Sen gittin ya bir parçam gitti

Söktüler sanki yarımı

Henüz dur bile diyemeden

Topladım gözyaşlarımı

Benimle kal

Sözlere bakıldığında gerçekten Beren Saat’e manidar bir gönderme gibi duruyor.

Hatırlarsanız ayrılıyorlar dedikoduları çiftin bir türlü çocuk sahibi olamamalarının ardından patlak vermeye başlamıştı. Bence bu evlilik biterse her iki taraf da severek ayrıldık sözlerine maruz kalacak. Çünkü bu ünlü çiftimiz hâlâ birbirlerini seviyor. Ama çocuk sahibi olamamak onları boşanmanın eşiğine getirdi gibi görünüyor.

Bekleyip görelim ama bu evlilikle ilgili sonuca az kaldığı kesin.

Sevgi ve hoşgörü ile kalın.