Biz onu yıllar önce  bir şarkı yarışmasında entrasan şarkı söyleme stili ile tanıdık.

Daha sonra bu yarışmada hayat hikayesi ile magazin gündemine iyice yerleşti. Aynı yarışmada jüri üyesi olan ünlü sanatçı Deniz Seki ile aralarında yaşanan tartışmayla herkesin tanıdığı biri oldu Bayhan...

Geçen uzun zaman içinde bir çok kez izini kaybettiğimiz Bayhan her seferinde,  bir şekilde magazinde yer almayı da bildi. Yine uzun zamandır ne yaptığını bilmediğimiz, nerelerde olduğunu hatırlamadığımız Bayhan bugünlerde bir evlilik programında bir kere daha "ben buradayım" deyip kendinden bahsettirmeye başladı.

Bayhan katıldığı evlilik proğramında gelin adayı Hanife'ye talip oldu.

O dönemlerle çeşitli yarışma programlarında ön plana çıkan ve  dönemlerine damga vuran Caner, Tülin ve Ata (rahmetli) ve Ata'nın annesi Semra Kaynana çeşitli kanallardaki evlilik programlarına katılarak taliplerini aramışlardı. Buradan da anlaşıldıgı gibi sabun köpüğü şöhreti olan bu tür magazin figürlerinin son durağı evlilik programları oluyor galiba.

Bu haftanın çok konuşulan diğer magazin haberi ise  ünlü oyuncu Halil Ergün'e ait. Protest Müziğin divası Selda Bağcan'ın İstanbul Bostancı Gösteri Merkezi'nde ki konserini izleyen sanatçı Halil Ergün,  "Tarık Akan vefat etmeden önce barıştınız mı?" sorusuna "40 yıllık dostum benim. Konuştuk, helalleştik. Ama bana yanlış yaptılar. Bilip bilmeden konuşmamalıydılar" dedi.

Halil Ergün duygusal ve sevdiğim bir oyuncudur. Her şeye rağmen eski dostunun son günlerinde yanında olmuş ve helalliğini de almış. Eğer Tarık Akan'dan bu helalliği almasaydı, emin olun kendi kendini yer bitirir, hasta olur yataklara düşerdi. Halil Ergün bu kadar duygusal ve iyi bir insandır.

Geçtiğimiz hafta ünlü modacı Nur Yerlitaş'tan gelen haber eminim her kesimden insanı üzmüştür. Ardından gelen güzel haberler bizleri mutlu etmeye başladı. Hastaneden taburcu olan ünlü modacı, "Herkese çok teşekkür ediyorum. Her kadının göğüs kontrolleri yaptırmasını istiyorum" diyerek özellikle kadınlarımıza sağlıklarına dikkat etmeleri konusunda çağrıda bulundu. Bu hafta instagram hesabından "MUTLU YARINLARA..." başlığı ile paylaştığı fotoğrafının altına "Kır dümeni kaptan; aydınlık sabahlara, güzel insanlara, mutlu yarınlara. Durma vira!" yazarak, sağlığın, her şeyden önce nefes almanın, hayatta kalmanın mutluluğunu ve değerini aktarmaya çalıştı.

Allah bütün sevdiklerimize önce sağlık versin!

Sevgi ve hoşgörü ile kalın