Çağlayan Adalet Sarayı'nda açılan davaya göre Zeynep Elçin, 4 yıl önce tanıştığı Hüseyin Y. ile 2014'te evlendi. Eşinin isteği üzerine İzmir'e yerleşen Zeynep Elçin, oyunculuğa ara verdi. Şimdilerde Savaşçı dizisinin yıldızı olan Zeynep Elçin'e eşi  "Oyuncu olmayacaksın, seti basar seni öldürürüm" diye tehditler yağdırınca, Elçin'in boşanma davası açtığı ortaya çıktı.

'EŞİNİN UYGULADIĞI ŞİDDET SONUCU KARNINDAKİ BEBEĞİNİ DÜŞÜRDÜ'

İddiaya göre Hüseyin Y. evlendikten 3-4 ay sonra eşine fiziksel, psikolojik, sözlü ve ekonomik şiddet uygulamaya başladı. Zeynep Elçin'in, eşinin uyguladığı şiddet sonucu karnındaki bebeğini düşürdüğü de iddia edildi.

"BENDEN BOŞANIRSAN, SETİ BASAR SENİ ÖLDÜRÜRÜM"

Yüksek miktarda kumar borcu da bulunuyordu. Bir gün alacaklıları Hüseyin Y.'nin evine gelerek kumar borcunu ödemezse eşini ellerinden alacaklarına dair tehdit etti. Hüseyin Y. de bu olay nedeniyle eşini alarak memleketine gitti. Zeynep Elçin de memlekette evden kaçarak daha önce oyunculuk eğitimi aldığı İstanbul'daki hocası A.G.K.'nin evine sığındı. Hüseyin Y. de eşinin arkasından İstanbul'a gitti. Boşanmayı kabul ettiğini söyleyen Hüseyin Y., bunu konuşmak için Zeynep Elçin'le İstanbul'da bir restoranda buluştu. Hüseyin Y. restoranda, "Benden asla boşanmayacaksın. Oyuncu olmana da izin vermeyeceğim. Seti basar seni öldürtürüm" diyerek tehdit etti.

ZEYNEP ELÇİN'İN KOCASINA 21 YIL HAPİS İSTENDİ

Hüseyin Y. akrabaları ve hocasını da tehdit etmeye başlayınca Zeynep Elçinsavcılığa şikayette bulundu. Şikâyet üzerine Hüseyin Y.'ye 21 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.(SABAH)