Bodrum’da yan yana hizmet veren iki beach club silahlı saldırıya uğradı, işletmede komi olarak çalışan 18 yaşındaki Furkan Say öldü, 4 kişi de yaralandı. Yaralananlar arasında ünlü sunucu Jess Molho'nun eşi Zehnep Molho da bulunuyor. Olayın ardından kaçan çifte tabancalı saldırganın yakalanması için jandarma çalışma başlattı. Jandarma ekipleri, saldırganların 26 el ateş ettiğini belirledi. Saldırıda hayatını kaybeden 18 yaşındaki Furkan bugün İstanbul'da toprağa verilecek.  Jess Molho’nun eşi Zeynep Molho'nun son durumu nasıl? Jess Molho kimdir? Zeynep Molho kimdir? İşte son dakika Zeynep Molho sağlık durumu haberi...

Saldırıda yaralananlardan biri de ünlü sunucu Jess Molho’nun eşi Zeynep Molho. hurriyet.com.tr'nin ulaştığı ünlü sunucu Jess Molho dün yaptığı açıklamada eşinin hayati tehlikesi olmadığını belirterek " Seken bir kurşun eşimin sırtına saplanmış. Bir kaburgası kırık. Kurşun derinin altında kalmış. Ben şuan kurşunu görebiliyorum. Bir mucize oldu. Eşim şimdi hastanede ve yarın (bugün) bir operasyonla kurşun çıkartılacak" dedi.

Jess Molho kimdir? Jess Molho'nun eşi kim? Aslen nereli?

Jess Molho bu kez üzücü bir haberle gündeme geldi. Kariyerini sunuculukla sürdüren Jess Molho’nun eşi Bodrum'daki saldırıda yaralandı. Peki ilk kez Sihirli Annem ile adını duyuran Jess Molho kimdir? Eşi kim?

Babası Türk Yahudisi, annesi İtalyandır ve kendisi ise çifte vatandaş olan Jess Molho, 4 Ekim 1976’da doğdu. Işık Lisesi'nden sonra Marmara Üniversitesi İktisat Bölümü'nü bitirdi. Yeditepe Üniversitesi Radyo Televizyon bölümünde de Yüksek Lisans eğitimini tamamladı. Sihirli Annem, Çocuklar Duymasın, Dadı, Çarli İş Başında, Yaprak Dökümü, Mahşer, Sardunya Sokak, Acayip Hikayeler,Kardeş Payı, Köstebekgiller adlı dizilerin kadrosunda yer alan Jess Molho, 1994 yılından beri TV sunuculuğu yapmaktadır. "Süpürrr" isimli sinema filminde başrolde yer alan Jess Molho, Star TV'de yayınlanan Ünlüler Sirki adlı yarışma programında da trapez üzerinde gösteri yapmıştı. Son olarak Fox TV'de Prenses Perfinya adlı dizide oynadı. Babası Türk Yahudisi, annesi İtalyandır ve kendisi ise çifte vatandaştır. Ünlüler sirkindeki başarısından dolayı da çok sevilen Jess Molho bu programla kariyerinin dönüm noktasını yaşadı. 989 bölüm "Yemek Bahane isimli sabah programını başarıyla sunmuş ve hemen ardından "Kabul Günü" isimli sabah programına başladı. Ayrıca Kanaltürk'te "Jess'le Hepsi 1 İnci" adlı "Adam Olacak Çocuklar" benzeri bir programı sunmaktadır. Ayrıca Türkmax kanalında İpek Durkal, Sena Keçeli, Turhan Alyakut ve Eyüp Kemal Sevinç ile Her Şey Tadında isimli uzun bir sabah - öğle kuşağı programı sundu. Bu program 2013 yılında 4.Antalya Televizyon Ödülleri komitesi tarafından "En İyi Gündüz Kuşağı Programı" ödülü aldı. Şimdi ise TV8'de "Aramızda Kalmasın" sunmaktadır. Jess Molho, aynı TV kanalında çalışırken tanıştığı Zeynep Molho ile 2002 yılında evlendi. Jess Molho- Zeynep Molho'nun Tibet (d.2007) adında bir oğlu ve Maya (d.2012) adında bir kızı var.

Zeynep Molho kimdir?

Bodrum'da silahlı saldırıdan yaralı olarak kurtulan Zeynep Molho kimdir? Ünlü TV sunucusu Jess Molho ile aynı kanalda çalışırken tanışan çift kısa süre sonra evlilik kararı alarak, 2002 yılında evlendi. Çiftin 5 yıl sonra 2007'de Tibet isimli bir oğulları ve 2012 yılında da Maya adında bir kızları dünyaya geldi.