Kısa süre önce Antalya'da olan top model Adriana Lima yeniden Türkiye'ye geldi. İstanbul Atatürk Havalianı'nda yazar Metin Hara ile buluşan Brezilyalı güzel, Bodrum'un yolunu tuttu. Atatürk Havalimanı'nda öpüşürken kameralara yakalandığı Metin Hara ile el ele Milas Havalimanı'ndan çıkan ikili VIP bölümünü tercih etmedi. Gazetecileri karşılarında görmelerine rağmen el ele yürümeye devam eden ikili, kalacakları otele geçti.

SOSYAL MEDYADA PAYLAŞMIŞLARDI

Adriana Lima Instagram’dan Hara’nın geçen ay ‘Yol’ isimli kitabını paylaşmıştı. Paylaşımın altına “Yolculuğumda bana eşlik etti. Aşkın istilası. Yol” yazan Brezilyalı güzelin bu paylaşımı beğeni toplamıştı.

TATİLE ÇIKTILAR

Lima'nın, arkadaşı Metin Hara ile Bodrum'da tatil yapacağı öğrenildi. Yurt dışında katıldığı bir festivalden İstanbul'a gelerek Hara ile buluşan Lima'nın iki gün Bodrum'da kaldıktan sonra Gökova Körfezi ve Yunan adalarını kapsayan mavi tura çıkmayı planladığı öğrenildi.

METİN HARA'DAN AÇIKLAMA GELDİ

Görüntülerin ortaya çıkmasının ardından Metin Hara'dan açıklama geldi. Hara, ' Adriana ile haziran ayında İstanbul'da tanıştık. Keyifli bir sohbetin devamında kitabımı hediye ettim. Bu dönemde hep iletişimde kaldık ve birbirimize karşı bir şeyler hissettiğimizin farkına vardık. İkimiz de henüz birbirimizi tanıma aşamasındayız. Değerli basınımızın konu ile ilgili merakına sonsuz saygı göstermekle beraber aynı saygıyı karşılıklı olarak yolculuğumuzun bu başlangıç sürecinde de görmeyi arzı ediyoruz' dedi.

METİN HARA KİMDİR?

14 Haziran 1982 tarihinde, İstanbul'da dünyaya gelmiştir. İlköğrenimini 50. Yıl Cumhuriyet İlköğretim Okulunda tamamladıktan sonra, orta ve lise öğrenimi için Üsküdar Amerikan Kolejine gitmiştir. Üsküdar Amerikan Koleji'ni bitirdikten sonra Çapa Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon bölümünde eğitim hayatını tamamladı. Üniversite hayatı boyunca geçimini sağlamak için reklam oyunculuğuna başlamış, birçok ulusal ve global markanın Türkiye ve yurtdışındaki tanıtım mecralarında yer almıştır.