Güzel oyuncu Tuvana Türkay,  "Estetiksiz olsa Tuvana Türkay diye biri olmayacaktı" yorumuna "Bu bakış açısını anlayamıyorum. Benim eski burnumla üç başrolüm var. Bunu nasıl açıklıyorlar? Dokuz yaşından beri çalışıyorum. Yüzümle, ağzımla, burnumla iş almıyorum. Öyle olsa sokaktaki 10 kızdan sekizi oyuncu olurdu. Ben yetenekliyim. Şunu artık bir kabul etsinler lütfen!" ifadesiyle karşılık verdi.

'BENİ BALTALAMAYA ÇALIŞMASINLAR' 

Posta'dan Oya Çınar'a konuşan Tuvana Türkay'ın açıklamasından satır başları: 

-Burnunuz dışında estetiğiniz var mı?

“Estetiksiz olsa Tuvana Türkay diye biri olmayacaktı” diyenler bile var! Bu bakış açısını anlayamıyorum. Benim eski burnumla üç başrolüm var. Bunu nasıl açıklıyorlar? Dokuz yaşından beri çalışıyorum. Yüzümle, ağzımla, burnumla iş almıyorum. Öyle olsa sokaktaki 10 kızdan sekizi oyuncu olurdu. Ben yetenekliyim. Şunu artık bir kabul etsinler lütfen! Öğrenmeye doyamıyorum. Çalışıyorum, çabalıyorum... Beni baltalamaya çalışmasınlar. Beni buralardan vuramazlar, o kadar güçsüz değilim. “Başka estetiğim yok” desem kime ulaşacak? “Var” desem kim tatmin olacak?

-Estetik yaptırdığınızda da ilk kendiniz duyurmuşsunuz galiba?

Aynen öyle. Hiç önemsemediğim ve kesinlikle saklanmayacak kadar basit bulduğum bir konu. Hatta, “Burnumu yaptırdım” diye çocuk gibi sevinerek söylediğimi hatırlıyorum.

İnsanlar konuşmayı sever. O yüzden ağızları ve dilleri var. Ama yapılan yorumları gereksiz buluyorum. Bunları dert edecek zamanım da yok. İnanın çalışmaktan o kadar yoruluyorum ki. 20 yıl sonra buruş buruş olabileceğim ihtimaliyle huzursuz olmak bir yana, setten geldiğimde makyajımı bile zar zor temizliyorum.