Sevilen şarkıcı Sıla ve oyuncu Ahmet Kural'ın ilişkisi Mayıs ayından bu yana devam ediyor. Magazin dünyasının uzağında kalan ililşki hakkında ilk kez konuşan Sıla, birbirlerine alışmaya çalıştıklarını belirterek, "Yeter ki sonu iyi bitsin" dedi.

AHMET KURAL-SILA AŞKI MAYIS AYINDA BAŞLAMIŞTI

Sıla Gençoğlu ile Ahmet Kural, geçtiğimiz mayıs ayında aşk yaşamaya başlamıştı. Bu aşk hakkında pek konuşmayan ikili sessizliği bozdu. Sıla, ilişkisi hakkında 'Pazar Sürprizi' programına konuştu.  37 yaşındaki güzel şarkıcı şöyle konuştu: "Bizim el ele görünme problemimiz yok. Birbirimize alışmaya çalışıyoruz. Ahmet'i tanıdığımda sadece ilk filmine vakıftım. Evliliğe gelince böyle büyük konuşmalara girmeyelim. Yeter ki sonu iyi bitsin."

SILA YAZ TURNESİNDE, AHMET FİLM HAZIRLIĞINDA

Sıla şu sıralar yaz turnesine devam ederken, Ahmet Kural ise 'Ailecek Şaşkınız' isimli film için hazırlıklara başladı. Sıla ve Ahmet Kural, Bodrum'da bir mekanda baş başa yemek yedikten sonra mekandan el ele ayrılmıştı. Tatilcilerin meraklı bakışlarına aldırış etmeden el ele yürüyen ikili, herkesi şaşkına uğratmıştı. (Posta)