Ege turnesiyle müzikseverlerin karşısına çıkacak olan ünlü şarkıcı Sibel Can, aynı zamanda albüm ve dizi heyecanını da bir arada yaşıyor. Sahnelerin en çok tercih edilen isimlerinden olan Sibel Can, Tarık Akan'la oynadığı 'Ah İstanbul' dizisinden 11 yıl sonra Kanal D'de yayınlanacak olan 'Sevdanın Bahçesi' dizisiyle setlere dönüyor. Şarkıcıya, 'Berivan' dizisinde 68 bölüm birlikte çalıştığı Emre Kınay eşlik edecek. İkili, dizide hafızalardan silinemeyen bir aşkın iki kahramanını canlandıracak.

"SAHNEDEN SONRA EN BÜYÜK ALANIM OYUNCULUK"

Sibel Can'ın geniş bir hayran kitlesine sahip olduğu ülkelerden, yapımcı Gold Film'le irtibata geçildiği ve dizinin satılması konusunda görüşmelere başlandığı öğrenildi.Sibel Can, ''Bu yıl sahne aldığım tüm konserler ayaklarımı yerden kesti. Bu aralar hem konser, hem albüm, hem de dizi heyecanını aynı anda yaşıyorum. Sahneden sonra en büyük ilgi alanım oyunculuk. Oyunculuğu çok severek ve aşkla yapıyorum. Emre ile yeniden farklı bir projede beraber çalışmak şimdiden beni çok heyecanlandırdı. Ekranlarda olmak da sonsuz bir mutluluk veriyor'' dedi.

O SES TÜRKİYEDEN AYRILDI!

Sibel Can O Ses Türkiye'de ayrıldığını şu sözlerde duyurmuştu: ''2016-2017 sezonunda TV8 ekranlarında Türkiye'nin en güzel seslerinin seçildiği O Ses Türkiye programının jürilerinden biri olma heyecanını bana yaşatan, başta sevgili Acun Ilıcalı olmak üzere; tüm jüri üyesi dostlarım Hadise, Murat Boz, Gökhan ve Hakan'a, Tarık Sezer ve muhteşem orkestrasına sonsuz teşekkürlerimi sunarım. Yeni yayın döneminde programa dahil olması için görüşülen tüm Türkiye’nin hepimizin Yıldız’ı çok sevdiğim Yıldız Tilbe'ye şimdiden hayırlı uğurlu olmasını dilerim'' dedi.